Paraplu's

Een regen paraplu heb je hier in Nederland geregeld nodig. Een grote, een kleine, een opvouwbare of een die tegen de storm kan. We hebben ze allemaal in ons een uitgebreide aanbod paraplu's. 

Regen paraplu 

Als je denkt aan een paraplu denk je al snel aan een regen paraplu. Terwijl dit natuurlijk helemaal niet zo hoeft te zijn aangezien er ook paraplu's zijn tegen de straling van de zon. Er bestaan zelfs golf paraplu's die de golftas beschermen tegen de regen. 

Maar goed 9 van de 10 keer gaat het over een regen paraplu die jou en je kleding droogt houdt tijdens een regenbui. Net als met tassen zijn paraplu's er in verschillende kleuren, stoffen, materialen en formaten. De meest gangbare maat, waarbij je grotendeels droog overkomt, is die met een diameter van 100 centimeter. Door een combinatie aan mogelijkheden heb je als voordeel dat er verschillende prijscategorieën zijn en er voor iedereen wat te vinden is in het online aanbod. 

De meeste paraplu's zijn unisex. Maar voor wie dat wilt zijn er dames paraplu's en heren paraplu's aanwezig. Een vrouw zal eerder met een roze paraplu lopen of eentje met een opvallende print. Terwijl de man gaat voor zwart, blauw of een print met een ruit of streep.  

Paraplu's met verschillende stoffen en materialen

Je zou denken dat een paraplu een paraplu is. Maar een paraplu van polyester is goedkoper en droogt minder snel dan een microvezel paraplu of een paraplu met fiberglass. En net als met alles worden paraplu's continu doorontwikkeld. Waren er vroeger alleen maar handmatig uitschuifbare paraplu's, kan je je het jezelf erg makkelijk maken met een automatische paraplu die met 1 druk op de knop opent. Zelfs in het gewicht zijn er nieuwe mogelijkheden. Want de aluminium paraplu is erg licht en het product zelf stevig. Maar deze laatste ontwikkeling is direct in de prijs terug te zien. 

Kinderparaplu voor de allerkleinsten

Een paraplu is er te vinden in kleine en grote formaten. De opvouwbare paraplu is klein en past in je tas waardoor dit een erg fijn gebruiksvoorwerp is als je onderweg bent. Verstandig is wel dat je er dan één kiest met een hoes of een die een microvezel doek heeft die snel droogt. De mini-paraplu kan ook door kinderen gebruik worden. Maar een kinderparaplu met Mini Mouse, Ricky Zoom of een een beer, is natuurlijk veel leuker. 

Stormparaplu door weer en wind

Een paraplu die tegen de regen en wind kan? Dat is de stormparaplu. De wind bestendige stormparaplu heeft een speciale constructie die ervoor zorgt dat hij stevige windvlagen kan doorstaan. 

Paraplu kopen

Een paraplu uit ons aanbod in huis halen levert je als klant steeds verschillende interessante voordelen op. Niet alleen is er namelijk het ruime assortiment aan paraplu's in klein en grote formaten beschikbaar. Ze zijn ook nog eens te koop tegen een zeer interessante prijs. We begrijpen dat onze klanten die een paraplu kopen deze zo snel mogelijk in huis willen hebben zodat ze droog over straat kunnen. Een paraplu kopen voor 23:45 uur zorgt er hier bij Tassenwinkel.nl dan ook voor dat deze steeds de volgende werkdag wordt geleverd. Tot slot brengen wij bijna nooit verzendkosten in rekening voor het verzenden van een bestelling waardoor het kostenplaatje van je bestelling nooit nodeloos wordt vergroot.