Thermosflessen

Als je het wordt thermosfles hoort, Denk je dan aan drinken warm houden of aan drinken koud houden? Goede thermosflessen zorgen ervoor dat je drinken tot de laatste druppel warm of koud blijft zelfs als het buiten plus dertig graden is. 

Vind je het lekker om in de pauze warme soep te eten? Zelfs dan biedt een thermosfles uitkomst. 

Hoe komt het dat thermosflessen de temperatuur goed houden

Anders dan drinkflessen zijn de meeste thermosflessen van RVS en hebben een speciale dubbele isolatiewand die ervoor zorgt dat je drank een flink aantal uur de temperatuur behoudt. Hoeveel dit is verschilt per merk. De Total Juggling en Lund drinkflessen houden je drinken zo’n 24 uur koud en 12 uur warm.

Thermosflessen of koeltassen

Thermosflessen zijn praktisch voor onderweg als je gaat hiken, fietsen, winkelen, sporten of wat dan ook. En je niet zoveel spullen mee wilt nemen. De thermosfles neem je gemakkelijk mee in je dagelijkse tas. Daarom zie je veel moeders met thermosflessen babyvoeding maken omdat ze op deze manier warm, gekookt water mee kunnen nemen voor later en ze niet afhankelijk zijn omstandigheden. 

Ga je langer op pad, bijvoorbeeld naar het park of het strand? Dan wil je naast je drinken koud houden ook zorgen dat je eten gekoeld blijft. Dit kan in een koeltas met koelelementen. 

De vrolijkheid spat er vanaf 

Thermosflessen van 300 tot 750 milliliter komen in heel verschillende kleuren en prints. Van tropische vibes door jungle prints, bladeren, flamingo’s en ananassen tot thermosflessen in het groen, roze, blauw, glitter en metallic bruin, goud en zilver. 

Thermosfles kopen 

De beste thermosflessen zijn die niet lekken en je drinken goed warm of koud houden. En zijn in grote getalen bij Tassenwinkel.nl te vinden. Soms hebben we thermosflessen in de aanbieding en vind je deze terug in onze sale. Kijk rustig rond en kijk wat je zelf belangrijk vindt als je een thermosfles gaat kopen. Is het het formaat, de duur van de isolatie, de print of een combinatie van allen? Wat het ook wordt, als je je favoriete thermosfles vandaag voor 23.45 uur besteld heb je deze morgen al in huis.