B2B: Tassenwinkel.nl Zakelijk bestellen

Tassenwinkel zakelijk

Of je nu op zoek bent naar een origineel relatiegeschenk, een gepersonaliseerde koffer of heb je interesse in een groot aantal producten? Met een ruime keuze uit de mooiste koffers, tassen en accessoires denken wij graag met je mee met het vinden van het juiste product, neem dan gerust contact met ons op via [email protected]

Waarom kiezen voor Tassenwinkel.nl?

  • Uitgebreid assortiment met keuze uit meer dan 50 ​topmerken 
  • Super leuk als bedrijfspromotie of voor eigen personeel of
  • Personalisatie ​(bedrukking, borduren of graveren van je bedrijfslogo)
  • Geschikt als sinterklaas-, kerst- of eindejaarsgeschenk
  • Snelle levering in Nederland en België 

Voor het personeel

Wanneer je voor de uitstraling van je bedrijf graag wilt dat je personeel met dezelfde koffer of tas op pad gaat, kunnen we samen met jou een collectie samenstellen die bij jouw bedrijf past. Deze kan natuurlijk ook met je bedrijfslogo, zichtbaar aan de buitenkant of juist heel subtiel aan de binnenkant.

Geschenken

Onze producten zijn ook uitermate geschikt als relatie- of eindejaarsgeschenk.  Maar ook voor je eigen mensen denk bijvoorbeeld aan de medewerker van de maand of bij secretaresse dag.
Tip: Wees er met de eindejaarsgeschenken op tijd bij. September klinkt erg vroeg, maar zo op het eind van het jaar kunnen levertijden soms flink oplopen en je wilt natuurlijk niet dat je geschenk te laat binnenkomt.

Personaliseren

Afhankelijk van het product zijn er diverse personalisatie mogelijkheden: zo kun je je logo laten graveren, bedrukken of borduren.  Met de gepersonaliseerde koffers zijn de mogelijkheden eindeloos: kleur, formaat, design, details. Maar ook met een laptoptas, creditkaarthouder of laptophoes kan je het allemaal zelf bepalen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Offerte op maat

Je ontvangt van ons altijd een gespecificeerde offerte met de aangevraagde producten. De betalingscondities zijn in overleg. 

Contactgegevens

De mogelijkheden voor een uniek product zijn bij ons eindeloos! Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via e-mail [email protected]  We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.