Bombata laptoptas overzichtpagina

Bombata breidt haar assortiment regelmatig uit, daarom hebben wij voor u alle modellen op een rijtje gezet zodat u de verschillen nog een rustig kunt bekijken.

 
  Micro Tablet Medio Bomba Cocco Medio Nylon 13 inch Classic Business Classic Bomba Cocco Classic Nylon 15 inch Maxi Bomba Cocco Bomba
Maat t/m 11 inch t/m 13 inch t/m 13 inch t/m 13 inch t/m 15,6 inch t/m 15,6 inch t/m 15,6 inch t/m 15,6 inch t/m 17,3 inch t/m 17,3 inch
Materiaal tas Hard
kunstleer
Hard
kunstleer
Hard
kunstleer
Nylon Hard
kunstleer
Hard
kunstleer
Hard
kunstleer
Nylon Hard
kunstleer
Hard
kunstleer
Materiaal handgrepen Silliconen Silliconen Silliconen Silliconen Silliconen Silliconen Silliconen Silliconen Silliconen Silliconen
Motief Geen Geen Croco look Gevlochten Geen Geen Croco look Gevlochten Geen Croco look
Afmeting BxHxD in cm 27x34x7 38x39x7 38x39x7 38x39x7 43x33x13 43x33x7 43x33x7 43x33x7 46,5x38x8 46,5x38x8
Gewicht 650gr 700gr 700gr 700gr 1300gr 815gr 815gr 815gr 955gr 955gr
Schouderband  ✔︎ ✔︎ ✔︎ ✔︎ ✔︎ ✔︎ ✔︎ ✔︎ ✔︎ ✔︎
Beschermhoes ✔︎ ✔︎ ✔︎ ✔︎ ✔︎ ✔︎ ✔︎ ✔︎ ✔︎ ✔︎
Opbergvakken 3 stuks 3 stuks 3 stuks 3 stuks 3 stuks 3 stuks 3 stuks 3 stuks 3 stuks 3 stuks
Buidelnet ✔︎ ✔︎ ✔︎ ✔︎ ✔︎ ✔︎ ✔︎ ✔︎ ✔︎ ✔︎
Laptopsleve ✔︎
  MEER INFO MEER INFO MEER INFO MEER INFO MEER INFO MEER INFO MEER INFO MEER INFO MEER INFO MEER INFO

 

De beste bescherming voor jouw laptop met Bombata

Wanneer je net een dure laptop hebt gekocht en je deze mee wil nemen spreekt het voor zich dat je deze laptop altijd zal willen voorzien van de best mogelijke bescherming. Dat is perfect mogelijk door gebruik te maken van een hardcase tas van het merk Bombata. De Bombata laptoptassen en de Bombata Laptop rugtassen zien er niet alleen zeer kwalitatief en robuust uit, bovendien zorgen ze voor een uitstekende bescherming van je laptop en maken ze het mogelijk om allerhande extra's zoals papier en balpennen op te bergen. Zo heb je met een Bombata tas altijd alles bij de hand en dat ook nog eens voor een zeer scherpe prijs! 
De Bombata tablet hardcases zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn werkelijk zeer kwalitatief en duurzaam. Ook op zoek naar een goede bescherming voor je tablet? Dan zijn de Bombata tassen voor jou ongetwijfeld interessant!

 

Bombata, de beste bescherming voor jouw laptop

Wanneer je net een dure laptop hebt gekocht en je deze mee wil nemen spreek het voor zich dat je deze laptop altijd zal willen voorzien van de best mogelijke bescherming. Dat is perfect mogelijk door gebruik te maken van een hardcase tas van het merk Bombata. De Bombata laptoptassen en de Bombata Laptop Rugtassen zien er niet alleen zeer kwalitatief en robuust uit, bovendien zorgen ze voor een uitstekende bescherming van je laptop en maken ze het mogelijk om allerhande extra's zoals papier en balpennen op te bergen. Zo heb je met een Bombata tas altijd alles bij de hand en dat ook nog eens voor een zeer scherpe prijs!

Ook een hardcase Bombata tas voor je tablet!

Hoe populair de laptop ook is en hoe interessant de mogelijkheden van een dergelijk systeem ook mogen zijn, er dient tegenwoordig toch steeds vaker te worden vastgesteld dat mensen voor het uitvoeren van hun dagelijkse taken een beroep beginnen te doen op een tablet. Bombata heeft er omwille van deze reden voor gekozen om eveneens een speciale hardcase voor tablets op de markt te brengen. De Bombata tablet hardcases kunnen worden aangekocht in de kleuren bruin, groen, geel en rood en zijn werkelijk zeer kwalitatief en duurzaam. Ook op zoek naar een goede bescherming voor je tablet? Dan zijn de Bombata tassen voor jou ongetwijfeld interessant!

Bombata laptoptas


Vandaag de dag is de laptoptas helemaal ingeburgerd. Er kijkt geen mens meer vreemd op als iemand er de vergaderzaal mee binnenwandelt. Of het park, de trein, het restaurant, het strand of de speeltuin, of waar dan ook. Want niets is tegenwoordig makkelijker dan je computer gewoon met je meenemen, zodat je op elk gewenst moment over je werk en foto’s kunt beschikken. Ideaal. Want met een internetverbinding kun je immers overal werken.
Maar zoals ook elke medaille zijn keerzijde heeft, kan dat overal mee naar toe sjouwen ook nadelen met zich meebrengen. Want stel dat er iets gebeurt met jouw pc, waar al je zakelijke en privé documenten in opgeslagen zitten? Vuil, kou, regen, krassen en stoten houden onaanvaardbare risico’s in, zonder deugdelijke bescherming. En dat is dan ook meteen de nummer één reden voor het aanschaffen van een goede laptoptas: de bescherming van jouw onmisbare apparaat. Zodat je ervan verzekerd bent dat je laptop niet beschadigd raakt, als je gehaast naar een afspraak fietst of maar net de trein haalt. Maar niet alleen functionaliteit telt: juist dankzij de alsmaar groeiende populariteit is deze speciale tas een waar fashion item geworden. Want een laptoptas dames is een persoonlijk accessoire, dat niet alleen een statement is van jouw stijl en smaak, maar tevens een bewijs dat je met je tijd meegaat.


Het comfort van een Bombata laptoptas

Natuurlijk kun je een laptop vervoeren in elke willekeurige tas, als er tenminste een beschermende sleeve omheen zit. Dat kan… Maar toch is jouw laptop, met zijn waardevolle inhoud, niet echt safe in zo'n tas; een Bombata laptoptas is dan een veel veiligere oplossing.
De speciale isolerende lagen van de hardcase tassen zorgen voor de nodige bescherming tegen invloeden van buitenaf, terwijl de diverse praktische details voor optimaal comfort zorgen. Zoals bijvoorbeeld het klassieke handvat of de verstelbare schouderriem, die de tas makkelijk draagbaar maken. En ook de handige opbergvakken, waardoor de ruimte binnenin ruim voldoende plaats biedt om allerlei extra spullen mee te nemen, zoals pennen en schrijfbloks, een agenda of losse mappen met documenten. Want een Bombata laptoptas is zodanig ingericht dat je alles direct bij de hand hebt, terwijl je laptop ondertussen toch makkelijk, comfortabel en vochtvrij te vervoeren is.


Aantrekkelijk en innovatief design

Maar het oog wil ook wat! Want al denk je misschien dat een laptoptas er vooral saai of degelijk uit moet zien, dit merk bewijst dat dat niet zo hoeft te zijn! Alle Bombata tassen zijn stuk voor stuk eyecatchers in een prachtig, Italiaans design, dat tot uitdrukking komt in een unieke collectie originele producten. Vooral de vele verschillende stijlen in diverse trendy materialen en kleuren maken het tezamen tot een gevarieerd assortiment, waarin functionaliteit en kwaliteit een hoofdrol spelen. 
Extreme Design, het bedrijf dat achter dit innovatieve merk staat, distribueert zijn collecties zowel in diverse landen in Europa, zoals Frankrijk, Zwitserland, Duitsland en Engeland, als in diverse landen in vier andere continenten. Ook in landen als Seoul, Tokyo, the USA, Japan en Singapore vormt het merk een belangrijke naam in de branche. En doordat ontwikkelingen in de elektronicamarkt op de voet worden gevolgd, weet het bedrijf steeds weer innovatieve modellen op de markt te brengen. Dat maakt de Bombata laptoptas en ook de Bombata rugzak niet alleen praktisch, maar vooral ook een uiting van allure, en van jouw persoonlijke smaak en stijl.
 

Bombata collectie


Bombata brengt niet alleen een uitgebreide collectie laptoptassen en laptopcases, maar daarnaast brengt het eigenzinnige label ook rugtassen voor je laptop. En tabletcases, hardcases voor tablets, in diverse maten en uitvoeringen. Origineel en scherp geprijsd! Stuk voor stuk fraaie, functionele modellen, die met veel gevoel voor stijl én comfort ontworpen zijn. Details zoals bijvoorbeeld een siliconen handgreep voor een prettige grip, of een afneembare schouderband, zodat er altijd een laptoptas dames bij zit, die precies bij jou past. Speels en kleurig of elegant en stijlvol, of juist stoer met edgy details, zoals bijvoorbeeld een modische croco print of chromen bies. Alles kan, en bovendien voor een concurrerende prijs! Neem maar eens een kijkje in onze uitgebreide collectie Bombata tassen, en bekijk ook eens de handige Bombata rugzak. Het moet al heel raar lopen als daar geen model tussen zit, dat je aanspreekt, en dat tegelijk al die voordelen biedt, die een Bombata tas zo aantrekkelijk maakt. En uiteraard bedienen we niet alleen de dames, die graag voor modisch kiezen, modellen die er tegelijk stijlvol en toch speels uitzien. Ook de mannen komen ruimschoots aan hun trekken in de uitgebreide selectie voor een laptoptas heren.

Laptoptas heren


Logisch dat ook de moderne man voor een eigentijdse tas gaat; de degelijke, saaie tas van weleer heeft plaatsgemaakt voor stijlvolle, stoere modellen in mooie materialen, zoals echt leer en suède, verkrijgbaar in diverse stijlvolle kleuren. Het spreekt voor zich dat de tassen ontworpen zijn met de focus op functionaliteit, maar ook voor mannen is prestige een gewenst criterium bij hun zakelijke accessoires, die daarmee de juiste aanvulling op hun zakelijke outfit vormen. De beste laptoptassen voor heren hebben daarom een speciaal vak waar de laptop perfect inpast en meerdere vakken voor je persoonlijke spullen. Bovendien zijn de meeste tassen tevens voorzien van een draagband voor comfortabel vervoer. Want een robuuste laptoptas heren, die klasse uitstraalt, is een must voor elke moderne man. 


Geïnteresseerd in een Bombata tas?


Tegenwoordig spenderen we heel wat uurtjes op onze laptop. Dus als je net een duur exemplaar hebt gekocht, wil je er zeker van zijn, dat je geen risico's loopt met je nieuwe aankoop. Dan ben je bij Tassenwinkel.nl op het juiste adres. Want het assortiment van Bombata bevat kwalitatief hoogstaande en tegelijk trendy tassen voor de moderne, veeleisende vrouw én man van nu. Bekijk het verrassende assortiment van dit eigentijdse merk maar eens, en vind hier jouw favoriete model. Zowel in laptoptassen voor heren als in een laptoptas dames. Bovendien wordt elke bestelling volledig gratis verzonden. Dus twijfel niet langer, en gun jezelf zo’n stijlvolle Bombata tas in jouw favoriete styling. Een duurzame aankoop, waar je jarenlang plezier van zult hebben!