Chesterfield - Tassenwinkel.nl
  • gratis verzenden & retour
  • voor 23:45 uur besteld volgende werkdag geleverd
  • achteraf betalen

Chesterfield

Pagina 1 van 3

Nieuw in assortiment bij Tassen4jou, The Chesterfield Brand

Het merk The Chesterfield Brand heeft door de jaren heen een behoorlijk ruim assortiment samengesteld bestaande uit de meest uiteenlopende kleine lederwaren. Maar is ook bekend van de bankstellen. Hier bij Tassen4jou bieden we onze klanten verschillende Chesterfield artikelen aan die perfect in lijn zullen liggen met hun verwachtingen. Wat bijvoorbeeld te denken van een leren clutch of misschien heb je het wel meer met een leren rugtas of één van de vele andere soorten tassen? Voor welke Chesterfield tas je uiteindelijk ook kiest, je kan steeds rekenen op een prima leren kwaliteit in combinatie met een aantrekkelijke prijs. Twijfel dan ook niet langer en bestel jouw Chesterfield tas vandaag nog hier bij Tassen4jou!

Waarom kiezen voor Chesterfield?

Er zijn verschillende goede redenen aan te halen waarom het interessant is om één van de artikelen uit het assortiment van Chesterfield te bestellen. In eerste instantie beschikken alle tassen en clutches en laptoptassen over een uitstekende kwaliteit leer. Daar komt verder bij dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, en over een zeer functionele indeling beschikken. Het mag dan ook duidelijk zijn, ben je niet alleen op zoek naar een mooie, maar ook naar een echt praktische tas, clutch of laptopbag? Twijfel dan niet langer en bestel ze nu uit de collectie van Chesterfiled hier bij Tassen4jou!

Haal jouw Chestefield nu in huis!

Ben jij overtuigd door de vele interessante voordelen die het aankopen van een Chesterfield artikel hier bij Tassen4jou met zich meebrengt? In dat geval nodigen we je graag uit om vandaag nog jouw Chesterfield tas, clutch of laptoptas in huis te halen. Hier bij Tassen4jou worden alle bestelde tassen van Chesterfild de volgende werkdag afgeleverd wanneer deze voor 17:00 worden besteld. Bovendien zorgen wij er ook altijd voor dat je artikel gratis wordt verzonden. Op deze manier wordt je  Chesterfield tas, clutch of laptoptas niet duurder gemaakt dan nodig.