Wou Wou

Wou Wou, op en top vakmanschap

We kunnen het merk Wou Wou het best omschrijven als een merk van Nederlandse bodem met een opvallend internationale uitstraling.

Wou Wou Schoudertasje met dubbele rits Grey
Wou Wou Schoudertasje met dubbele rits grijs.
€99,95 €63,96
  • Leer
  • 1jaar
Wou Wou Schoudertasje met dubbele rits Black
Wou Wou Schoudertasje met dubbele rits Zwart.
€99,95 €63,96
  • Leer
  • 1jaar
Wanneer je er voor kiest om één van de Wou Wou tassen uit ons assortiment in huis te halen ben je steeds verzekerd van een aantal zaken. Zo beschik je niet alleen over een echt mooie tas, bovendien kan je ook nog eens rekenen op de best mogelijke kwaliteit. Zou jij graag een leuke tas willen in huis halen waar je echt lang plezier aan zal beleven? Twijfel dan geen moment langer en bestel jouw Wou Wou tas vandaag nog hier bij Tassenwinkel.nl!

Altijd oog voor detail

Het aanbod van Wou Wou hier bij Tassenwinkel.nl bestaat niet alleen uit leuke tassen in verschillende stijlen en kleuren, daarnaast kan je er bij ons ook voor kiezen om diverse portemonnees van dit merk in huis te halen. Of je er nu voor kiest om een portemonnee aan te kopen of je toch een voorkeur hebt voor een leuke tas, in beide gevallen biedt Wou Wou je als klant een uitstekende kwaliteit in combinatie met een zeer toegankelijk prijskaartje. Wil je met andere woorden een eigentijds accessoire in huis halen waar je vrienden ongetwijfeld jaloers op zullen zijn? Zoek dan niet verder en bestel jouw tas of portemonnee van dit prachtige merk hier bij Tassenwinkel.nl

Overtuigd? Bestel je Wou Wou nu!

Ben je inmiddels wel overtuigd door de vele interessante voordelen die het aankopen van een Wou Wou met zich meebrengt? Zou je er graag ook één willen bestellen hier bij Tassenwinkel.nl? In dat geval hebben we nog een aantal extra interessante voordelen voor jou in petto. Iedere bestelling wordt bij ons namelijk gratis verzonden en daarnaast worden er ook nooit verzendkosten in rekening gebracht. Wil je jouw nieuwe tas of portemonnee niet meteen, maar wel achteraf betalen? Ook dat is perfect mogelijk!