Gabol Laptoptassen

De laptoptassen van Gabol zijn gemaakt van verschillende materialen en leverbaar is diverse modellen. Daarnaast zijn deze tassen voordelige geprijsd.

Geen producten gevonden...

Een Gabol laptoptas of Gabol laptop rugzak is nooit zomaar een tas. De kwaliteit is te danken aan steeds nieuwe productiemethodes met veel aandacht voor duurzaamheid en milieu. Een Gabol rugzak of andere tas heeft daarbij ook gewoon een leuke mediterrane spirit. Kleuren en leuke stoffen, het kan allemaal en je wordt er helemaal vrolijk van.

De tassen van het Spaanse merk Gabol hebben 1 ding gemeen. De kwaliteit en prijs zijn super interessant. De meeste producten zijn gemaakt van Nylon of Polyester, het grote voordeel van deze materialen zijn dat ze gemakkelijk zijn schoon te maken maar ook dat het grootste gedeelte ook nog eens een coating hebben zodat ze tegen water kunnen. De meeste tassen zijn water afstotend.

Daarnaast denk men bij Gabol ook goed na over veiligheid, de meeste laptop rugzakken hebben speciale reflectoren op de tassen. Daarnaast is er een serie rugzakken anti diefstal rugzakken ontworpen. Deze rugzakken zijn zo gemaakt dat de ritsen zijn weggewerkt zodat je tas niet gemakkelijk open gemaakt kan worden als je de tas op je rug draagt.

Nieuwe generatie Laptoptassen

De nieuwste generatie laptoptassen en laptop rugzakken zijn uitgerust met een USB laadpunt, zodat je gemakkelijk je mobiele apparaat kunt laden. 

Voor nog een betere draagcomfort hebben veel laptop rugzakken een borstband, hierdoor zit de rugzak nog beter om je lichaam en ben je veel stabieler. 

Gabol laptoptas kopen

Wil jij een Gabol Tas kopen, dat kan snel en gemakkelijk bij Tassenwinkel.nl Maak je keuze, bestel, geef aan waar je je tas geleverd wilt hebben en als je voor 23:45 uur besteld is deze de volgende werkdag op jou gekozen plek.