Alpenleder Tassen

Alpenleder Tassen

Deze leren tassen van het Duitse merk Alpenleder, zijn gemaakt van buffel leer. De buffels worden hiervoor speciaal op de Alpen gekweekt. Het leer is 100% natuurlijk ECO bewerkt.

Favoriete Alpenleder Tassen: Rugzak, Trolley, Weekendtas

Alpenleder Rugtas Mountainside Brandy
Op zoek naar een super stoere leren rugtas? Deze leren rugtas is een hit onder de motorrijders.
€249,95
  • Leer
  • 1jaar
Alpenleder Backpack Jacob's Way Brandy
Op zoek naar een super kwaliteit leren rugtas? Deze multifunctionele rugtas is meer dan een rugzak, het is een stukje design.
€199,95
  • Leer
  • 1jaar

Alpenleder is van oorsprong een Duits product uit Bayern. Alle Alpenleder producten zijn uniek en worden "handmade" geproduceerd van een natuurlijk gelooid ( zonder chemicaliën ) Full Grain buffelleer. Deze duurzame manier van produceren houdt rekening met mens en milieu.

Ook is de productie gecertificeerd volgens het SOCIAL ACCOUNTABILITY 8000,  wereldwijd de standaard voor de verantwoordelijkheid op de werkvloer.

Alpenleder Laptoptas Heren

De laptoptassen van Alpenleder zijn van een zeer hoge kwaliteit, niet alleen het leer maar ook zeker de afwerking hiervan, je kunt zien dat het vakmanschap betreft. De laptoptassen van Alpenleder hebben een funcionele indeling, dus handig in gebruik.

Alpenleder Mannen tas Weekender

De weekendtassen van Alpenleder zijn van een zeer hoge kwaliteit, niet alleen het leer maar ook zeker de afwerking hiervan, je kunt zien dat het vakmanschap betreft. De Alpenleder weekendtassen zijn er in verschillende maten en soorten en met en zonder trekstang.