H.J. de Rooy Tassen

HJ de Rooy

H.J. de Rooy Lederwaren is al vele jaren een vertrouwd gezicht in de wereld van luxe trendy lederwaren.

dR Amsterdam Leren A4 Werktas, Laptoptas Moro
Een mooie rund lederen businessbag, laptoptas van de Rooy Amsterdam.
€179,95 €125,97
  • Leer
  • 15.6"
  • 1jaar
dR Amsterdam Leren dames schoudertas Waxi Camel
Op zoek naar een gewaxt leren schoudertas van een goede kwaliteit, die er ook nog leuk uitziet? Deze camel kleurige tas van HR de Rooy uit de Waxi Serie is hiervoor de perfect.
€119,95 €80,37
  • Leer
  • 1jaar
dR Amsterdam Leren dames schoudertas Waxi Chestnut
Op zoek naar een gewaxt leren schoudertas van een goede kwaliteit, die er ook nog leuk uitziet? Deze kastanje kleurige tas van HR de Rooy uit de Waxi Serie is hiervoor de perfect.
€119,95 €80,37
  • Leer
  • 1jaar
Sinds de oprichting in 1947 zijn we uitgegroeid van een kleine Amsterdamse fabrikant tot een gerenommeerde speler binnen de branche, met een brede range kwaliteitsproducten. Een positie die mede te danken is aan de transparante en servicegerichte manier van werken, waarin we ons duidelijk weten te onderscheiden. Inmiddels opereren we vanuit Waalwijk, in het hart van de Langstraat.

HJ de Rooy Tassen

Compromisloze kwaliteit, functioneel gebruiksgemak en duurzame materialen vormen de vaste bestanddelen van onze veelzijdige collectie. Daarmee creëren onze designers keer op keer authentieke tassen en kleinlederwaren met een zeer trendy uitstraling en unieke extra’s. Stuk voor stuk stijlvol verpakt en gemaakt voor jarenlang plezier.  De HJ de Rooy Tassen zijn er in verschillende soorten, zoals HJ de Rooy schoudertas, HJ de Rooy Clutch, Portemonnee en Laptoptas.

HJ de Rooy Schoudertasjes

Door groot vakmanschap & liefde voor het ambacht, telkens weer een aansprekende en betaalbare collectie te presenteren. De HJ de Rooy Schoudertasjes zijn zeer populair bij dames in alle leeftijden.