Ogon Designs

Ogon Cascade Wallet Orange

Articlecode: TAS001883
Op voorraad
Op werkdagen voor 23:45 besteld, morgen in huis!
De Ögon Cascade Wallet is licht, slank en klein. Deze creditcardhouder is speciaal ontworpen om je credit cards, ID, geld en/of bonnen veilig op te bergen. De Ögon Cascade biedt opslagruimte voor maar liefst 6 pasjes.
€49,95 Incl. btw
Specificaties
Materiaal: Aluminium
Breedte: 6,8 cm
Diepte: 1,5 cm
Hoogte: 9,7 cm
Pasjes: 6 stuks
Gewicht: 74 gram
Sluiting: Schuif
RFID: Ja
Ogon Cascade Wallet Orange

Ogon Cascade Wallet Orange.
De CASCADE Wallet van Ögon is RFID-protected waardoor je pasjes beveiligd worden tegen skimmen. Je persoonlijke gegevens zijn daarmee veilig. Dankzij het unieke functionele ontwerp, kun je heel makkelijk je pasjes uitschuiven door middel van een simpele vingerbeweging. De Ögon Cascade Wallet heeft naast de mogelijkheid van het opbergen van pasjes ook de mogelijkheid om je briefpapier op te ruimen. 

PAS OP voor namaak:
Veel vergelijkbare portefeuilles worden wereldwijd verkocht. Deze slechte kopieën, verkocht als een goede deal, op de markt of op het internet en discountwinkels zijn echter makkelijk te herkennen  door de magere kwaliteit.

Op alle Ögon portemonnees ontvangt u 2 jaar garantie. U herkend deze aan het Ö logo op de voorkant van een wallet. Daarnaast zijn deze creditcardhouders gemakkelijk te onderhouden, reinig je aluminium creditcard portemonnee met een zachte doek en gebruik een beetje glassex. Wil jij een super handige creditcardhouder tegen een voordelige prijs, dan is deze Ogon Cascade Wallet Orange, voor jou de juiste keuze.

Kleur: Oranje
Stof: Aluminium met leer
Afmeting: 

  • 6,8cm breed
  • 1,5cm diep
  • 9,7cm hoog

6 Pasjes
Gewicht: 74gram

Wij zijn officieel Ogon dealer. Je kunt voor de volledige garantie bij ons terecht.

Alle Ogon Designs Cascade Portemonnees
Alles van Ogon Designs
Alle Portemonnees

Home