Ogon Designs

Ogon Creditcardhouder Code Wallet Black

Articlecode: TAS001123
Op voorraad
Op werkdagen voor 23:45 besteld, morgen in huis!
De Ogon Creditcardhouder met een cijferslot. Met deze creditcardhouder ben je niet alleen beschermt tegen ongewenst uitlezen, maar met de cijfercode kun je ook niet zomaar bij de betaalkaarten.
€89,95 Incl. btw
Specificaties
Materiaal: Aluminium
Breedte: 10,7 cm
Diepte: 2,3 cm
Hoogte: 9,2 cm
Gewicht: 100 gram
Sluiting: Metaal
RFID: Ja
Ogon Creditcardhouder Code Wallet Black


De eerste creditcardhouder met een code (1000 verschillende combinatie mogelijkheden). Deze handige en stijlvolle creditkaarthouder "Code Wallet" beschermt tot 12 passen of klantenkaarten, niet alleen tegen beschadigingen, maar zeker tegen het ongewenst uitlezen en kopiëren van je betrouwbare informatie! Daarnaast is deze creditcardhouder water en stof bestendig en heeft een metalen sluiting. Super makkelijk voor pasjes en briefgeld, alles in een oogopslag bij de hand, super licht en zeer sterk.

PAS OP voor namaak:
Veel vergelijkbare portefeuilles worden wereldwijd verkocht. Deze slechte kopieën, verkocht als een goede deal, op de markt of op het internet en discountwinkels zijn echter makkelijk te herkennen  door de magere kwaliteit.

Op alle Ögon portemonnees ontvangt u 2 jaar garantie. U herkend deze aan het Ö logo op de voorkant van een wallet.Daarnaast zijn deze creditcardhouders gemakkelijk te onderhouden, reinig je aluminium creditcard protemonnee met een zachte doek en gebruik een beetje glassex .

Kleur: Black
Stof: Aluminium met metalen slot
Afmeting: 

  • 10,7m breed
  • 2,3cm diep
  • 9,2cm hoog

Gewicht: 100gram

Wij zijn officieel Ögon Designs dealer. Je kunt voor de volledige garantie bij ons terecht.

Alles van Ogon Designs
Alle Portemonnees