Chesterfield onderhoud

Chesterfield leer onderhoud  

De tassen van Chesterfield staan voor openheid, eerlijkheid en integriteit. Chesterfield is bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Waardoor iedereen in het productieproces profiteert van goede arbeids- en leefomstandigheden. Alle tassen voldoen aan de Europese richtlijnen en door hun eigen productieketen, en de korte lijnen met India, zitten zij boven op de bal. Hierdoor zijn alle tassen en materialen van hoogwaardige kwaliteit tegen een goede prijs.  

Chesterfield leer direct beschermd

De Chesterfield tassen worden gemaakt van Wax Pull-up leer. Dit leer is zacht en soepel en door de speciale wax behandeling die dit leer al heeft ondergaan heeft de tas direct al een natuurlijke beschermlaag waardoor je gebruikssporen makkelijk kan wegwrijven. Leer is een natuurproduct waardoor kleurafwijkingen altijd voor kunnen komen. 

verzorgen van je chesterfield tas

Onderhoud Wax Pull-up leer van Chesterfield

Je zou bijna je tas niet dragen omdat deze er zo mooi uitziet. Maar goed, daarom heb je hem niet gekocht. Om ervoor te zorgen dat je Chesterfield lang meegaat is het aan te raden om deze een paar keer jaar te verzorgen met de natuurwax van The Chesterfield Brand 

Als je je tas koopt is deze al voorzien van een laagje wax zodat je tas vanaf dag 1 is gevoed en beschermd is tegen vlekken van olie, water en vet. En diezelfde wax zorgt er ook voor dat je je tas makkelijk kunt reinigen met een licht vochtige doek.  

Reinigingsadvies Chesterfield: 

  • 4x per jaar insmeren met natuurwax van The Chesterfield Brand  
  • Pak een witte doek met een beetje wax en smeer dit op de tasje ziet langzaam de kleur terugkomen en vlekke vervagen  
  • Herhaal dit proces tot het gewenste resultaat is bereikt  
  • Uitpoetsen of borstelen is niet noodzakelijk  
  • Laat het wax een minuut drogen en je tas is weer klaar voor gebruik   
  • De wax is kleurloos en dus geschikt voor alle kleuren tassen van Chesterfield