Vaderdag

vaderdag

15% extra korting met kortingscode papa-15

Speciaal voor vaderdag 15% korting op alles boven de € 39,00. Deze actie is geldig vanaf tot en met 19 juni 2022. Exclusief producten van het merk The Chesterfield Brand.

Een mooie tas voor Vaderdag

Staat de datum al in je agenda? De derde zondag van juni is het Vaderdag. De dag dat je jouw vader extra mag verwennen. Maar goed, Vaderdag is het eigenlijk elke dag toch?

Bij Vaderdag horen net als bij Moederdag cadeaus. Mogelijk geef je je moeder af en toe wel een kleinigheidje wanneer je op bezoek gaat. Maar op de één of andere manier lijken we onze vader hierin te vergeten. En als je hem wel af en toe een klein kadootje geeft wordt het met Vaderdag een stuk lastiger om wat origineels te bedenken. Want wat geef je hem dan?

Origineel Vaderdag cadeau

Je vader verdient het allerbeste. Toch? Maar wat geef je een man die eigenlijk alles al heeft. Waarschijnlijk is die gewoon blij met een paar sokken, een douchegel, parfum of zijn favoriete chocolade of snoepAlleen is dat een beetje standaard en dat vind jij dan weer niet zo leuk. Je wilt een origineel Vaderdag cadeau geven. Iets wat hij zelf niet zo snel zal kopen. Daarom geef je dit jaar een mooie tas aan papa. 

Laptoptassen voor de werkende vader

Vroeger werkten we vooral op een vaste kantoor werkplek met een vaste computer. Maar de laatste jaren is hier een grote verschuiving in geweest. Was een laptop van de zaak voorheen een secundaire arbeidsvoorwaarde, tegenwoordig is dat niet meer het geval omdat 1 of meerdere dagen thuiswerken dagen het nieuwe normaal is. En door de laptop is dit een stuk makkelijker. 
 
Aangezien de laptop van de zaak niet het eigendom is van je vader wil hij er natuurlijk wel netjes mee omgaan. Een goede leren laptoptas, een schouder laptoptas of een laptop rugzak biedt dan uitkomst.  

En als die eens wat meer mee moet nemen dan is een rugzak handiger als cadeau voor je bonus-, stief- of vader. 

Handig Vaderdag cadeau 

Tegenwoordig kunnen we met onze telefoon betalen al blijft het een beetje vreemd en spannend. Het is zeker nog niet vanzelfsprekend en alleen door de early adopters geïntegreerd. En als jouw vader daar niet bij hoort dan heeft hij nog altijd een ouderwetse portemonnee bij zich voor al zijn pasjes en wat contant geld. Een leren portemonnee gaat jaren mee en wordt niet snel vervangen. Pas als de gaten erin komen en echt versleten is wordt er gekeken naar een nieuw praktisch item. 

Maar hoe leuk is het, als dit eens wat eerder gebeurt. Bedenk wat voor soort type je vader is en maak een keus uit een klassieke of stoere heren portemonnee.

Betaalt je vader voornamelijk via pin? Dan is een pasjeshouder een duurzame en handige oplossing. Het is klein, past in elke zak en je hebt de belangrijkste pasjes altijd bij elkaar. 

Andere tassen cadeaus voor papa  

Papa’s zijn sterk en dragen de zware spullen. Een grote, stevige rugzak, die jaren meegaat, zoals een leren Chesterfield rugtas maakt dit een stuk makkelijker. Het voordeel van een rugtas is dat je al het gewicht op je rug draagt en dat is weer goed voor je houding. Als je vader geregeld te voet of met het openbaar reist dan is een HerschelFjallraven of een Eastpak rugtas een handige voor onderweg zonder. Dit zijn rugtassen met weinig poespas, zijn handzaam en daardoor het perfecte Vaderdag cadeau voor de actieve vader. 

Gaat je vader geregeld op zakenreis met het vliegtuig en mag hij alleen handbagage meenemen dan is een reistas op wielen handig. Over het algemeen kan je in een flexibele reistas meer spullen meenemen dan in een hardcase trolley. 

Jij kent hem het best 

Elke vader is anders en heeft zo zijn voorkeuren. Jij kent hem het best dus doe daarom vooral wat voor jou goed voelt. In de webshop van Tassenwinkel.nl is er voor iedere vader, jong, oud, groot, klein, netjes, stoer, wel een mooie tas te vinden. In ons ruime aanbod herentassen vind je vast de perfecte tas als cadeau voor jouw vader. Ook als het geen Vaderdag is.  

Heb je werkelijk geen idee welke tas bij je vader past? Laat je dan inspireren door anderen en bekijk de meest bekeken herentassen.

 

Rugzak Reistas

Portemonnees laptoptas

Nog vragen kijk op onze klantenservice pagina