Koziol Tassen

Het merk Koziol staat voor ontwerp met een zuiver geweten, want sinds 1927 produceert het bedrijf alleen in Duitsland eerlijke en duurzame omstandigheden voor mens en milieu. V

Koziol Tas XL Organic Roze
Op voorraad
€24,95
  • Kunststof
  • 1jaar

Van het idee tot het voltooide verpakte product, alles komt uit één bron.Modelleren, ontwikkelen, ontwerpen, matrijzen maken, produceren, verzenden, marketing zitten onder één dak. Dit garandeert korte afstanden en maximale duurzaamheid. 

Koziol Tassen


Koziol gebruikt alleen de nieuwste technologie voor zijn toekomstgerichte producten. Geen thermosets. Geen BPA. Geen weekmakers. Al het productieafval is 100% gerecycled. Bewust en puur kan men nauwelijks omgaan met materiaal.

Koziol werkt samen met de beste ontwerpers en universiteiten in de wereld. Samen met het fabrieksteam ontwerpen ze iconen van moderniteit. Like »AROMA door Matteo Thun. Of »BAG door ster architect Alessandro Mendini. Verbonden werk onder één dak creëert onmiskenbare klassiekers uit vaardigheid, kennis en hightech. Vele malen bekroond met de meest prestigieuze designprijzen. Velen hebben al geprobeerd de unieke koziol-ontwerp kwaliteit te kopiëren. Maar mensen willen gelukkig authenticiteit. En echte originelen.

Ben jij op zoek naar een handige tas die tegen een stootje kan en je kunt gebruiken als boodschappentas, strandtas, shopper, krantentas, werktas of als wastas, dan zijn de Koziol tassen voor jou de juiste keuze.

Haal jouw Koziol tas nu in huis!

Ben jij overtuigd door de vele handige voordelen die het kopen van een Koziol tas bij Tassenwinkel.nl met zich meebrengt? In dat geval nodigen we je graag uit om vandaag nog jouw Koziol tas in huis te halen. Hier bij Tassenwinkel.nl worden alle bestelde tassen van Koziol de volgende dag geleverd wanneer deze op werkdagen voor 23:45 uur worden besteld. Bovendien zorgen wij er ook altijd voor dat je artikel bijna altijd gratis wordt verzonden. Op deze manier wordt je Koziol Tas niet nodeloos duurder gemaakt dan nodig. Voldoet de tas toch niet aan je verwachtingen? Dan mag je binnen 30 dagen je aankoop gratis retour sturen of ruilen. Bestel dus vandaag nog je tas van Koziol bij Tassenwinkel.nl