Canvas tassen

Canvas tassen zijn stevige tassen gemaakt van katoen. Canvas tassen kun je voor allerlei dingen kunt gebruiken. Bij tassenwinkel.nl kunt je terecht voor diverse soorten canvas tassen, zoals boodschappentassen maar ook als strandtas of zwemtas.

Geen producten gevonden...

De leukste katoenen tassen, oftewel canvas tassen, shop je online! Hier vind je tas voor naar een festival of voor een dagje strand. Met de canvas tas hoef je nooit bang te zijn dat er niet genoeg in past, heel handig. Ook is dit een van de tassentrends dit jaar, heb jij al een hippe katoenen tas? Shop alle canvas tassen online

Waarom een Canvas Tas?

Canvas is een weefsel dat gemaakt wordt van katoen met behulp van een platte verbinding – een breitechniek waardoor de stof echt robuust en bestand wordt tegen slijtage.

Canvas wordt niet alleen gebruikt voor boodschappentassen en draagtassen, maar ook voor tassen die veel te verduren hebben en tenten, zeilen, kleding en andere persoonlijke of industriële artikelen. Hier zijn de belangrijkste voordelen van canvas tassen:

  • Uitstekende verhouding tussen sterkte en gewicht, wat betekent dat ze licht in gewicht zijn, maar ook ongelooflijk slijtvast; met andere woorden, canvas draagtassen zijn perfect voor het dragen van zware boodschappen, boeken en andere werk- of persoonlijke spullen.
  • Canvas tassen kunnen vanwege hun veerkracht jaren meegaan.
  • Je kunt ze gemakkelijk wassen (onbedrukt) en als je je aan de wasvoorschriften houdt, kun je je canvas draagtassen in de wasmachine wassen om stof, vuil, vlekken en voedselresten te verwijderen.
  • Canvas is een uitstekende stof om op te printen en het houdt verbazingwekkend kleuren vast en de inkt blijft er, zonder te vervagen, te schilferen of af te wrijven heel goed op zitten, met andere woorden, je kunt van alles op een canvas tas afdrukken en van de afdruk genieten zonder je zorgen te hoeven maken over de slijtage of het wassen.

Koop nu je canvas tas.

Als je nu een canvas tas besteld bij Tassenwinkel.nl en je deze op werkdagen voor 23:45 uur besteld dan wordt je order nog dezelfde dag verzonden naar het door jou opgegeven adres. Dat betekend in Nederland bijna altijd binnen 24 uur. Daarnaast verzenden wij vanaf € 25,00 gratis.