Luiertas of verzorgingstas

Net zwanger, recent bevallen of je luiertas is aan vervanging toe, dan ben je hier op de juiste plaats. Een prachtige luiertas die is voorzien van genoeg ruimte voor al je babyspulletjes die jij nodig hebt voor onderweg. Wie wil nou niet alles makkelijk kunnen vinden in de nieuwe luiertas.

Geen producten gevonden...

Een luiertas of daiperbag is onmisbaar wanneer je op pad gaat met je kleine baby. Je wilt goed voorbereid op weg gaan. Met je kindje heb je altijd veel spullen mee te nemen en die wil je natuurlijk allemaal in één verzorgingstas opbergen. Een luiertas is eigenlijk onmisbaar voor elke papa of mama. 

Verzorgingstassen of Luiertassen kopen?

Laatst spaken wij een een moeder die zei “Bij mijn eerste twee kinderen weigerde ik een luiertas te kopen. Ik vond ze allemaal lelijk met hun schreeuwerige printjes en ik kon me niet voorstellen dat een luiertas nou veel handiger zou zijn dan een gewone grote schoudertas.” Maar hier was ze bij haar derde kindje toch op terug gekomen.

Een verzorgingstas is vaak in het gebruik net iets handiger dan een gewone schoudertas. Toch is die voor elke toekomstige moeder of vader weer anders. Wat zijn nu de belangrijkste punten waar een goede tas aan moet voldoen? Zijn het de opbergvakjes? Of let je vooral op het uiterlijk? Of zijn er nog meer belangrijke punten?

Om een goed beeld te krijgen waar een luiertas aan moet voldoen hebben we een aantal moeders gevraagd naar hun ervaringen en wat voor hun de belangrijkste eisen zijn.

Waar moeten luiertassen aan voldoen?

Verrassend was het voor ons niet, de moeders begonnen direct over het uiterlijk, dat is een belangrijk argument om tot aankoop over te gaan, want men wil eigenlijk ook gewoon dat een luiertas er mooi uit ziet. Daarnaast moet een luiertas zo min mogelijk op een  op een luiertas lijken. “Ja, stom he? Maar ik heb dus echt een hekel aan tassen met allerlei drukke printjes en gedoe. Dus ik wil een tas die er niet uitziet als een verzorgingstas of luiertas.” Een andere zei: Ik wil een tas met vrolijke kleuren en printjes en deze tas moet geschikt zijn voor jongens en voor meisjes. Een andere quote “Eentje waar mijn man ook gewoon mee durft te lopen”. En soms willen ze dat een luiertas voeding koud houdt dat lukt waarschijnlijk niet. Koeltassen met print of neutrale kleuren neem je dan als extra mee voor onderweg. Kortom, het is een persoonlijke keuze en dat begrijpen wij maar al te goed. daarom hebben wij een ruim assortiment zodat we een ieder kunnen voorzien van een perfecte tas. 

Verzorgingstas kopen tegen de beste prijs!

Een luiertas kopen bij Tassenwinkel.nl zorgt er niet alleen voor dat je een keuze kan maken uit een ruim assortiment, daar komt ook nog eens bij, dat een luiertas kan worden gekocht voor een voordelige prijs. Wij van Tassenwinkel.nl vinden het belangrijk dat iedereen over de mogelijkheid beschikt om een prachtige luiertas te kopen zonder dat men daarvoor diep in de portemonnee dient te tasten. Mede omwille van deze reden worden alle producten boven de 39 euro, volledig gratis verzonden. Tot slot begrijpen wij dat je, je nieuwe aankoop ook zo snel mogelijk thuis wil ontvangen. Ook dat is geen probleem. Een tas kopen voor 20:00 uur zorgt er namelijk voor dat deze de volgende werkdag reeds bij je thuis wordt afgeleverd! Wij zijn benieuwd naar jouw keuze wat jouw nieuwe tas wordt.