Strandtas kopen

Wanneer je een strandvakantie hebt geboekt of als je tijdens de zomermaanden gewoon even wilt relaxen  aan het strand spreekt het voor zich dat je graag gezien wilt worden met een leuke en modieuze strandtas. 

 

  • Riet
€69,95 €48,97
Binnenkort op voorraad

Wil je een grote strandtas, een rieten strandtas of juist een strandtas met een rits? Een strandtas kopen is iets persoonlijks en kan hier bij Tassenwinkel.nl. Bepaal wat belangrijk is voor jouw en hoe jouw situatie is. Ga jij naar het strand met een groot gezin of veel vrienden dan adviseren wij je om een groter formaat te bestellen zodat je alle strand lakens makkelijk mee kan nemen. Maar ga je lekker alleen naar het strand en heb je aan een laken, boekje, drankje en zonnebrand crème genoeg, dan kan je natuurlijk een kleiner formaat bestellen. Jij besluit lekker zelf wat de perfecte tas is binnen alle merken welke wij in het assortiment hebben.

Bij Tassenwinkel.nl hebben wij, niet alleen een groot, maar ook een zeer divers assortiment. Dit zorgt ervoor dat er steeds een strandtas kan worden gekocht die perfect aan de vooropgestelde verwachtingen zal weten te voldoen. Het mag dan ook duidelijk zijn, wil je graag een vrolijke strandtas kopen die er niet alleen goed uitziet, maar die ook zeer kwalitatief is? Twijfel dan geen moment langer en ontdek het indrukwekkend ruime aanbod aan strandtassen nu hier bij Tassenwinkel.nl!

Ruime keuze aan de leukste en grote strandtassen

Wanneer je een strandtas wil kopen zal je graag een keuze willen kunnen maken uit een zo groot mogelijk aanbod aan mogelijkheden. Hier bij Tassenwinkel.nl bieden we onze klanten een erg ruim aanbod aan, bestaande uit de leukste, meest kwalitatieve en bovendien ook mooiste strandtassen. Wil je dus ook een rieten tas kopen die moeiteloos al je verwachtingen zal weten in te lossen en dat ook nog eens tegen een zeer interessante prijs? Zoek dan niet verder en bestel ook jouw rieten strandtas vandaag nog hier bij Tassenwinkel.nl! We zijn benieuwd welk tas jouw nieuwe tas wordt!

Strandtas met rits

Veel mensen geven de voorkeur aan een tas die je kunt sluiten met een rits zodat je een gevoel heb dat je veilig je spullen kunt opbergen of omdat dan niet alles direct uit je tas valt. Bij de strandtas met rits zijn de ritsen over de gehele breedte van de strandtas zodat je nog steeds gemakkelijk bij je strandspullen kunt komen. Tevens beschermd de rist jouw spullen ook nog tegen het eventuele zand welke gemakkelijk in de tas komt op het strand. 

Grote Standtas

Lekker naar het strand met een grote strandtas. Handdoek mee, zonnebrand, wat eten, wat te drinken en genieten. Bij Tassenwinkel.nl hebben we voor jou de grootste en mooiste strandtassen. Handig, want deze tassen zijn lekker groot, zodat je naast een gigantisch strandlaken ook nog ruimte hebt voor een stokbroodje en een flesje wijn. Of je doet die apart in je koeltas. Dus niet alleen mooi maar ook nog eens handig en praktisch. Want ook voor koeltassen kan je in onze ruime assortiment de juiste keuze maken. Alles is aanwezig voor een perfecte stranddag. 

Strandtas kopen voor 20:00 uur, morgen geleverd!

Er zijn tal van verschillende goede redenen aan te halen waarom jij jouw nieuwe strandtas kan kopen hier bij Tassenwinkel.nl. Er is uiteraard een indrukwekkend, ruim en veelzijdig aanbod, maar er is meer. Wat bijvoorbeeld te denken van het feit dat een strandtas die wordt aangekocht voor 20:00 uur de volgende werkdag reeds bij je thuis wordt afgeleverd? Bovendien dien je er ook geen rekening mee te houden dat een strandtas kopen bij ons de kostprijs van je bestelling nodeloos zal verhogen, in tegendeel. Iedere bestelling wordt bij ons namelijk volledig gratis verzonden boven de € 39,-. Het mag dan ook duidelijk zijn, wil je ook een nieuwe strandtas kopen tegen de interessantste voorwaarden? Twijfel dan niet langer en bestel ze nu hier bij Tassenwinkel.nl! Wij zijn benieuwd wat jouw nieuwe rieten strandtas wordt!