Softcase Trolleys

Geen producten gevonden...

Softcase trolley koffers zorgen ervoor dat je spullen goed beschermd blijven tijdens je reis. Iedereen weet hoe klein of grote koffers het te verduren krijgen op een bagageband of in het vliegtuig. 

Softcase Trolleys worden vaak gebruikt als handbagage tas bij vliegvakanties. Maar de softcase trolley koffer wordt ook vaak gebruikt voor het reizen met de trein of met de auto. Je kunt er best veel instoppen en de buitenkant is net iets flexibeler waardoor net dat ene item er nog in past. Een reistas met wielen is overigens nog flexibeler. Daarnaast heb je ook vaak een speciaal gewatteerd laptopvak in de trolley zodat ook deze goed is beschermt. Ben je opzoek naar een hardcase trolley deze hebben we ook in verschillende kleuren en afmetingen. 

Trolley softcase met lichtgewicht materiaal 

De softcase trolleys zijn meestal gemaakt van polyester. Dit materiaal is extra sterk en erg licht. Zelfs als je de trolley volstopt met spullen blijft deze in verhouding tot een trolley met een harde buitenkant aan de lichte kant. Dit zul je vooral merken bij de medium softcase en de grote softcase koffer. En ondanks dat de buitenkant zacht en flexibel is zorgen de gebruikte materialen ervoor dat je bagage goed beschermd wordt als je onderweg bent.

Alle plussen op een rij 

Een trolley softcase heeft een zachte nylon buitenkant en het lichte gewicht als groot voordeel. Maar verder heeft het net als andere trolleys 2 of 4 wielen aan de onderkant en een uitschuifbare trekstang. Het hoofdcompartiment met ritssluiting, sommige zelfs met een TSA slot beschikt over inpakriemen die je spullen op zijn plek houden. En de meeste trolleys hebben nog een kleine verdeler aan de binnenkant van de trolley. En in de deksel waar je nog wat spullen in je softcase trolley kwijt kunt. Bekende merken met softcase trolleys zijn Eastpak, Gabol en Decent.

Een softcase trolley aanschaffen 

Je kiest bewust voor een harde buitenkant of een zachte buitenkant van je trolley. De softcase trolley heeft als grootste voordeel het lichtere gewicht en wordt om die reden nog wel eens boven de hardcase trolley gekozen die een stevige buitenkant heeft. Het een is niet beter dan het ander, het is vooral persoonlijke voorkeur wat ervoor zorgt dat je de softcase trolley aanschaft. Tassenwinkel.nl is 24 uur per dag open en wanneer je besteld voor 23.45 uur bezorgen we de volgende werkdag.