Reistassen zonder wielen

Reistassen heb je in verschillende soorten en maten, in deze categorie vind je reistassen zonder wielen. Deze draag je dus over je schouder, op je rug of in je hand.

  • Polyester
  • 36L
  • 10 jaar
€69,90
Binnenkort op voorraad
 

Reistassen, weekendtassen, sporttassen, rugzakken het zijn allemaal tassen die geen wieltjes hebben. Maar deze tassen gebruik je wel voor op vakantie een weekendje weg of een stedentrip. Wat is nu een groot voordeel aan deze tassen. De ruime keuze? Je kunt natuurlijk zelf bepalen wat je nodig hebt voor een bepaalde trip. Ga je een paar dagen op stedentrip dan kan een reistas met een goede schouderband of een rugzak het beste bij je passen. Maar ga je een naar een huisje en hoef je de tas niet zoveel te dragen dan kun je met een grote reistas wel lekker veel meenemen. Helemaal als je de de koele producten in aparte koeltassen doet. De keuze voor een reistas is dus best afhankelijk van de reisplannen die je hebt.   

Handbagage in het vliegtuig

Als je een kort tripje maakt is het vaak zo dat je alleen reist met een handbagage tas. Deze kan je natuurlijk in je hand vasthouden. Maar het is natuurlijk fijner als je je tas zonder wielen op je rug kunt dragen. De tassen van Cabin Zero mag je als handbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen mee het vliegtuig in nemen. Een tas op je rug is voor je houding natuurlijk het aller fijnst. Maar de reistas zonder wieltjes beschikt anders over goede handvatten die over je schouder passen of een lang hengsel zodat je hem ook schuin op je rug kunt dragen. 

Reistas zonder wielen en draagcomfort

Je zou denken dat wanneer je een reistas zonder wielen hebt dat dit ten koste gaat aan het draagcomfort. Maar niets is minder waar omdat de handvatten zo zijn gemaakt dat je de reistassen comfortabel kunt dragen op je schouder. Helemaal als de handvatten of de hengels gewatteerd zijn komt dit ten goede aan het draagcomfort. Natuurlijk is het wel zo dat een zwaardere tas minder prettig is om te dragen dan reistassen zonder wielen die licht gepakt zijn. 

Voor ieder wat wils 

De reistassen zonder wielen heb je in verschillende formaten. De ene tas is ideaal voor een middag weg, de ander heel handig voor het sporten of een weekend weg of een korte vakantie. Bij Tassenwinkel.nl hebben we verschillende soorten reistassen zonder wielen in ons assortiment en proberen we altijd de de formaten en de inhoud van de tas te vermelden. Zo kan je zelf goed bepalen welke tas het beste bij je past. En kom je misschien wel tot de conclusie dat je graag ook even kijkt bij de reistassen met wielen of handbagage koffers