28/05/2018 - 14:15
Een goede portemonnee
Het gemak van een goede portemonnee wordt nog al onderschat. Ik heb me er geregeld te snel en te makkelijk van af gemaakt bij de aankoop van een nieuwe portemonnee. Vervolgens kom je er dan achter dat deze het kleingeld alles behalve in je portemonnee houdt, te weinig vakjes heeft voor je kaarten of om andere redenen helemaal niet handig blijkt te zijn.
Lees meer
26/04/2018 - 10:14
Gabol: Spaanse elegantie gecombineerd met functioneel design
Gabol Tassen, super handig in gebruik en sterk. Kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Lees meer
27/03/2018 - 11:09
Top 7 waarom een rugzak zo ontzettend handig is.
Top 7 waarom een rugzak zo ontzettend praktisch is.
Rugzakken zijn ontzettend praktisch. Degenen die een schattige draagtas mee naar school hadden genomen en dagelijks worstelden met een slordige 15 kilo aan boeken, papieren en een laptop, kunnen zich vast nog wel herinneren dat ze de dag eindigden met blauwe plekken op hun schouder en een pijnlijke rug. Voor degenen die na hun draagtas avontuur eindelijk een rugtas begonnen te gebruiken, zal het verschil in hun houding vast ongelooflijk zijn geweest! 
Lees meer
21/03/2018 - 09:26
3 redenen waarom een Plevier tas
Je volgt de laatste trends en leeft je zakelijke leven met stijl en allure. Het is juist daarom dat een leren laptoptas van Plevier daarbij niet mag ontbreken. Plevier tassen zijn veel meer dan een accessoire om jouw laptop of tablet in mee te nemen.
Lees meer
12/03/2018 - 15:02
Ontspannen eropuit met de ideale weekendtas
Een goede weekendtas moet je gewoon hebben! Voor een kampeervakantie, expeditie of korte stedentrip is er geen handigere manier om spullen met je mee te nemen. Maar ook op een iets langere vliegvakantie of zakenreis kan een stevig model bijzonder dienstbaar zijn. Aangezien je dezelfde reistas bij meerdere gelegenheden zal inzetten mag je best even de tijd nemen om een excellent exemplaar uit te kiezen. Op onze site vindt je een voortreffelijke collectie kleinere, midsize en grote weekendtassen van topmerken als Chesterfield, Gabol, Fjallraven en Hedgren.
Lees meer