27/05/2020 - 09:40
Waarom een rugzak?
Er is tegenwoordig bijna niemand meer die geen rugzak heeft. Dat is ook niet zo moeilijk te begrijpen als je bedenkt dat rugzakken al jarenlang in alle kleuren en materialen ontworpen worden, voor eender welke gelegenheid. Welk soort draagtassen voor op je rug bestaan er eigenlijk allemaal en op welk moment kan je ze bovenhalen?
Lees meer
02/08/2019 - 14:27
Top 5 rugzakken
Het is nu nog lekker vakantie maar over een paar weken beginnen de scholen weer en dan is een nieuwe rugzak voor het begin van het schooljaar best leuk. Hieronder vind je de top 5 beste verkochte rugzakken voor school of dagelijks gebruik.
Lees meer
26/04/2018 - 10:14
Gabol: Spaanse elegantie gecombineerd met functioneel design
Gabol Tassen, super handig in gebruik en sterk. Kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Lees meer
27/03/2018 - 11:09
Top 7 waarom een rugzak zo ontzettend handig is.
Top 7 waarom een rugzak zo ontzettend praktisch is.
Rugzakken zijn ontzettend praktisch. Degenen die een schattige draagtas mee naar school hadden genomen en dagelijks worstelden met een slordige 15 kilo aan boeken, papieren en een laptop, kunnen zich vast nog wel herinneren dat ze de dag eindigden met blauwe plekken op hun schouder en een pijnlijke rug. Voor degenen die na hun draagtas avontuur eindelijk een rugtas begonnen te gebruiken, zal het verschil in hun houding vast ongelooflijk zijn geweest! 
Lees meer
21/03/2018 - 09:26
3 redenen waarom een Plevier tas
Je volgt de laatste trends en leeft je zakelijke leven met stijl en allure. Het is juist daarom dat een leren laptoptas van Plevier daarbij niet mag ontbreken. Plevier tassen zijn veel meer dan een accessoire om jouw laptop of tablet in mee te nemen.
Lees meer