27/05/2020 - 09:40
Waarom een rugzak?
Er is tegenwoordig bijna niemand meer die geen rugzak heeft. Dat is ook niet zo moeilijk te begrijpen als je bedenkt dat rugzakken al jarenlang in alle kleuren en materialen ontworpen worden, voor eender welke gelegenheid. Welk soort draagtassen voor op je rug bestaan er eigenlijk allemaal en op welk moment kan je ze bovenhalen?
Lees meer
29/09/2019 - 13:34
Laptoptas
Een laptoptas is een musthave voor iedereen die veel onderweg is voor school, werk of studie. Als je onderweg bent wil je wel dat je dure laptop onbeschadigd en veilig op je bestemming aankomt.
Lees meer
02/08/2019 - 14:27
Top 5 rugzakken
Het is nu nog lekker vakantie maar over een paar weken beginnen de scholen weer en dan is een nieuwe rugzak voor het begin van het schooljaar best leuk. Hieronder vind je de top 5 beste verkochte rugzakken voor school of dagelijks gebruik.
Lees meer
29/09/2018 - 09:15
Leren tassen
Modieuze en betaalbare leren tassen voor mannen en vrouwen.
Kom je graag modieus voor de dag? Wat geeft nu een luxere uitstraling dan het dragen of meenemen van een leren tas? Met een zwarte leren tas maak je ongetwijfeld indruk op iedereen die je tegenkomt.
Lees meer
28/05/2018 - 14:15
Een goede portemonnee
Het gemak van een goede portemonnee wordt nog al onderschat. Ik heb me er geregeld te snel en te makkelijk van af gemaakt bij de aankoop van een nieuwe portemonnee. Vervolgens kom je er dan achter dat deze het kleingeld alles behalve in je portemonnee houdt, te weinig vakjes heeft voor je kaarten of om andere redenen helemaal niet handig blijkt te zijn.
Lees meer