02/08/2019 - 14:27
Top 5 rugzakken
Het is nu nog lekker vakantie maar over een paar weken beginnen de scholen weer en dan is een nieuwe rugzak voor het begin van het schooljaar best leuk. Hieronder vind je de top 5 beste verkochte rugzakken voor school of dagelijks gebruik.
Lees meer
29/09/2018 - 09:15
Leren tassen
Modieuze en betaalbare leren tassen voor mannen en vrouwen.
Kom je graag modieus voor de dag? Wat geeft nu een luxere uitstraling dan het dragen of meenemen van een leren tas? Met een zwarte leren tas maak je ongetwijfeld indruk op iedereen die je tegenkomt.
Lees meer
28/05/2018 - 14:15
Een goede portemonnee
Het gemak van een goede portemonnee wordt nog al onderschat. Ik heb me er geregeld te snel en te makkelijk van af gemaakt bij de aankoop van een nieuwe portemonnee. Vervolgens kom je er dan achter dat deze het kleingeld alles behalve in je portemonnee houdt, te weinig vakjes heeft voor je kaarten of om andere redenen helemaal niet handig blijkt te zijn.
Lees meer
26/04/2018 - 10:14
Gabol: Spaanse elegantie gecombineerd met functioneel design
Gabol Tassen, super handig in gebruik en sterk. Kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Lees meer
27/03/2018 - 11:09
Top 7 waarom een rugzak zo ontzettend handig is.
Top 7 waarom een rugzak zo ontzettend praktisch is.
Rugzakken zijn ontzettend praktisch. Degenen die een schattige draagtas mee naar school hadden genomen en dagelijks worstelden met een slordige 15 kilo aan boeken, papieren en een laptop, kunnen zich vast nog wel herinneren dat ze de dag eindigden met blauwe plekken op hun schouder en een pijnlijke rug. Voor degenen die na hun draagtas avontuur eindelijk een rugtas begonnen te gebruiken, zal het verschil in hun houding vast ongelooflijk zijn geweest! 
Lees meer