Boodschappen Trolleys 

Geen producten gevonden...

Handig en gemakkelijk boodschappen doen met een boodschappenkar.

Een boodschappentrolley is handig en ideaal voor als je geen zware boodschappentassen wilt of kunt dragen. Boodschappentrolleys bieden voldoende opbergruimte voor je dagelijkse boodschappen. Een groot voordeel van een boodschappentrolley is dat je deze achter je aan kunt meetrekken en kunt neerzetten wanneer je bijvoorbeeld moet even moet wachten. Je kunt de trolley heel gemakkelijk weer op gang trekken, zonder dat je al dat gewicht weer op moet tillen om verder te lopen. Let er wel op dat een boodschappentrolley voornamelijk geschikter is als je lopend boodschappen doet dan wanneer u dit bijvoorbeeld met de fiets doet. Een boodschappentrolley is ook geschikt als je met de auto of met het openbaar vervoer je boodschappen doet. Een ander voordeel is dat je de boodschappentrolley na gebruik gemakkelijk en compact kunt opbergen.

Als je een boodschap wilt doen, een bezoek aan de stad wilt brengen of gewoon een lange wandeling gaat maken, dan wil je niet onnodig met spullen sjouwen. Een boodschappenkar is dan een handige uitkomst. Deze bestel je voordelig in de webshop van Tassenwinkel.nl. Wij hebben een uitgebreid assortiment met trolleys voor diverse doeleinden.

Slim en handig boodschappen doen met een trolley of karretje

Een boodschappentrolley maakt het extra handig om boodschappen te doen. Juist bij de alledaagse activiteiten is het handig om een trolley voor je boodschappen bij de hand te hebben. Sjouwen met boodschappen of spullen behoort daarmee tot de verleden tijd. Je bespaart daarmee lichamelijke klachten en je bent ook nog eens veel flexibeler. Kortom een boodschappentrolley is een hulpmiddel dat niet mag ontbreken als je onderweg bent.

De voordelen van de boodschappentrolley

Een boodschappentrolley, ook wel bekend als boodschappentas op wielen, is natuurlijk een gebruiksvriendelijk item en heeft als doel om je last tijdens het boodschappen doen te verlichten. Uiteraard scheelt het een hoop moeite dat je, je boodschappentas niet aan je arm hoeft te sjouwen maar achter je aan kan trekken. Zeker wanneer je naar de markt gaat of meerdere winkels bezoekt, scheelt dit een hoop verschillende tasjes. Het ligt natuurlijk aan het formaat van de boodschappentrolley maar doordat je, je boodschappen kunt stapelen, kun je er veel spullen in kwijt.

Wat zijn de voordelen van een boodschappentrolley?

  • Voldoende opbergruimte voor dagelijkse boodschappen
  • Minder til-gewicht dan normale boodschappentassen
  • Makkelijk rechtop neer te zetten als u stilstaat
  • Na gebruik gemakkelijk op te bergen

Jouw perfecte boodschappentrolley

Omdat de zoektocht naar een passende boodschappenkar lastig kan zijn in een breed aanbod, volgen er een paar aspecten waar je goed over na moet denken voordat je er één aanschaft.

Kies voor een boodschappentrolley met veel literinhoud as je bijvoorbeeld maar 1 keer per week je boodschappen haalt.

Ga je liever een paar keer per week naar de supermarkt en naar de weekmarkt dan kun je met een kleiner model ook een prima oplossing

Er is ook verschil in het gewicht van de boodschappenkar. Dit verschil heeft niet alleen met de grootte van de trolley te maken maar ook met het materiaal wat er gebruikt is

Bedenk ook goed of je de boodschappentas op wielen wilt in kunnen klappen zodat deze thuis minder ruimte inneemt. Inklappen lastig? Er zijn ook trolleys die je gemakkelijk op kunt hangen of zo op kan bergen. Ook is het handig als je de trekstang op verschillende hoogtes kan stellen. Dit is een stuk comfortabeler en dit zorgt ervoor dat je, je rug niet belast.

Daarnaast heb je ook nog een paar bijzondere exemplaren boodschappentrolleys. Misschien is dat precies wat je zoekt. Bijvoorbeeld een trolley met thermovoering hierin blijven je producten uit de koeling of uit het vriesvak ook onderweg koel. Genoeg om uit te kiezen dus! 

Boodschappen doen met een trolley is een slimme keuze

Boodschappen doen met een boodschappenkar wordt zoveel makkelijker. U hoeft zich niet snel zorgen te maken dat u alle aankopen niet mee kunt nemen. Een boodschappenkar heeft vaak een grote inhoud en blijft stabiel rechtop staan, zelfs bij het in- en uitpakken van de kar. Boodschappentrolleys hebben vaak een aantal slimme opties zoals een afneembare en regenbestendige tas, thermovoering om diepvriesproducten koel te vervoeren en zwenkwielen voor optimale bewegingsvrijheid. Een boodschappenkar is een slimme keuze.

Boodschappentrolley kopen tegen de beste voorwaarden

Een boodschappen trolley kopen bij Tassenwinkel.nl zorgt er niet alleen voor dat je een keuze kan maken uit een uitgebreid assortiment, daar komt bij dat je ook nog eens kan rekenen op de meest interessante voorwaarden. Een boodschappentrolley kopen voor 23:45 uur zorgt er namelijk voor dat deze de volgende werkdag bij je thuis wordt afgeleverd. Daar komt bij dat er voor het verzenden van een bestelling bij ons ook nooit verzendkosten in rekening worden gebracht boven de € 25,00. Hierdoor kan je er altijd zeker van zijn dat de boodschappenkarretje die je bij ons aankoopt beschikt over de best mogelijke prijs!