Fietstassen

Geen producten gevonden...

Welke fietstas past bij jou?

Laptop Fietstas:

Een enkele fietstas die zo van de fiets te pakken is, biedt gemak. Nog comfortabeler wordt het als deze eveneens dienst kan doen als laptoptas. Deze optie is er bij enkele tassen en stuurtassen. Veel stijlvolle fiets-laptoptassen zijn (haast) niet te onderscheiden van de ‘echte’ laptoptassen. Wellicht heeft de fietstas nog een duf image, maar dat is tegenwoordig niet meer terecht. Er zijn inmiddels veel mooie, stoere en praktische tassen ontwikkeld waar je graag mee gezien wordt. Steeds meer mensen gaan op de fiets naar hun werk, een goede fietstas kan dan een ideale oplossing zijn om jouw kantoorspullen te vervoeren. 

Enkele fietstas:

Deze fietstas pak je snel van je bagagedrager af en kun je gemakkelijk meenemen als boodschappentas in de winkel. Het is 1 tas die je zowel aan de linkerkant als de rechterkant van de bagagedrager kunt plaatsen. Heel erg praktisch dus, want je hebt zo altijd een tas bij je om al jouw boodschappen in te doen tijdens het winkelen, niet alleen praktisch maar ook nog eens duurzaam.

Dubbele fietstas:

Wil je altijd genoeg ruimte hebben om je spulletjes mee te vervoeren op je fiets dan is een dubbele fietstas misschien iets voor jou? Deze fietstassen maak je vast aan je bagagedrager vaak met een extra band zodat deze goed vast zit. Dubbele fietstassen haal je ook niet snel van je bagagedrager af en gebruik je regelmatig. Het grote voordeel van deze optie is dat je dubbel zoveel mee kan nemen op de fiets. Als je niet met de auto maar juist op de fiets jouw boodschappen doet is dit echt een aanrader.

Flexibele dubbel fietstas:

Dit zijn vaak fietstassen die je wel dubbel zijn maar je ook los kunt maken van elkaar zodat je deze als dubbele en als enkele fietstas kunt gebruiken. Deze zijn vaak wat flexibeler om vast te maken aan je bagagedrager. Hierdoor kun je sneller en gemakkelijker je fietstas vast maken en verwijderen van je fiets en dus meenemen als boodschappentas tijdens het boodschappen doen. 

Bestel je fietstassen vandaag nog bij tassenwinkel.nl

Een fietstas kopen bij Tassenwinkel.nl zorgt er niet alleen voor dat je een keuze kan maken uit een ruim assortiment, daar komt verder ook nog eens bij dat een fietstas bij ons in huis kan worden gehaald tegen een zeer zacht kostenplaatje. Wij van Tassenwinkel.nl vinden het belangrijk dat iedereen over de mogelijkheid beschikt om een prachtige fietstas te kopen zonder dat men daarvoor diep in de portefeuille dient te tasten. Mede omwille van deze reden worden alle fietstassen die bij ons worden gekocht ook volledig gratis verzonden boven de € 39,-. Tot slot begrijpen wij dat je, je nieuwe aankoop ook zo snel mogelijk thuis wil ontvangen. Ook dat is geen probleem. Een fietstas kopen op werkdagen voor 20:00uur zorgt er namelijk voor dat deze de volgende dag reeds bij je thuis wordt afgeleverd! Wij zijn benieuwd met welke nieuwe tas wij jou straks zien fietsen. En is genoeg keuze om jouw perfecte tas te vinden.