Koeltassen 

Geen producten gevonden...

Een handige koeltas voor onderweg

Gaat u een dagje met de kinderen, familie of vrienden naar het strand, attractiepark of dierentuin? Dan is het altijd handig om een koeltas mee te nemen. In zo'n tas kun je je drinken, broodjes en andere etenswaren koel bewaren, zodat het de hele dag lekker blijft.

Koeltassen

Voor iedere gelegenheid is er een passende koeltas. Zo zijn er kleinere koeltassen tot 20 liter, ideaal wanneer je samen een dagje uit bent, of grotere varianten voor het hele gezin waar je tot 40 liter in kwijt kunt. Koeltassen hoeven er lang niet altijd als koeltas uit te zien, want er zijn tegenwoordig ook stijlvolle varianten met hippe designs. Reisenthel heeft hippe koeltassen voor gebruik naar het strand of picknick in het  park. 

Koeltas, Eenvoudig in gebruik

Het grote voordeel van een koeltas ten opzichte van een passieve koelbox, is dat een koeltas makkelijk opvouwbaar is en dus weinig ruimte inneemt. Met een draagriem kunt u hem ook nog eens makkelijk dragen. De werking is hetzelfde als een koelbox: je koelt de inhoud met behulp van koelelementen of bevroren flessen water. Koeltassen hebben wel een dunnere isolatiewand dan koelboxen en zullen in de praktijk dan ook minder goed koelen. Maar om blikjes, flessen of etenswaren langer koel en vers te houden is een koeltas prima geschikt. Ook voor het koel houden van insuline worden vaak koeltassen gebruikt. Zorg er wel voor dat de tas zo veel mogelijk in de schaduw blijft, hij niet onnodig wordt geopend en koelelementen regelmatig vervangen worden door nieuwe. 

Betaalbare koeltassen

Wanneer je kiest voor een betaalbare koeloplossing zit je bij de koeltassen van Tassenwinkel.nl altijd goed. Koeltassen zijn vaak goedkoper dan een koelbox of een klein koelkastje. Voor een relatief laag bedrag vind je bij een betaalbare koeltas om jarenlang plezier van te hebben.

Koeltassen kunnen altijd

Een koeltas houd je drinken, broodjes en andere etenswaren gedurende de dag heerlijk koel. Een koeltas houdt niet alleen je spullen koel, maar in de winter kun je ook je producten warm houden door de isolerende werking van de koeltas. Het grote voordeel van koeltassen ten opzichte van koelboxen is de flexibiliteit van de stof. Hierdoor is de koeltas comfortabeler te dragen en is hij makkelijk op te bergen. Koeltassen worden gekoeld doormiddel van koelelementen. Deze worden er niet bij geleverd.

Koeltassen kopen tegen de beste voorwaarden

Ben je overtuigd door bovenstaande en wil jij ook een koeltas kopen tegen zo interessant mogelijke voorwaarden? In dat geval mag het alvast duidelijk zijn dat je hier bij tassenwinkel.nl aan het juiste adres bent! Een koeltas kopen is bij ons namelijk niet alleen mogelijk tegen de beste prijs, bovendien kan je ook nog eens rekenen op tal van extra interessante voordelen. Een koeltas kopen op werkdagen voor 23:45 uur zorgt er namelijk voor dat deze de volgende dag reeds bij je thuis wordt afgeleverd. Daar komt verder bij dat de verzending hier bij Tassenwinkel.nl ook altijd helemaal gratis is boven de € 39,-. Het mag dan ook duidelijk zijn, wil je ook graag een koeltas kopen? Aarzel dan niet langer en haal deze nu in huis!