Kinderrugzakken

Kinderrugzakken zijn makkelijk om mee te nemen naar school of kinderdagverblijf. Een rugzak voor een kind moet echter ook leuk zijn! Bekijk onze collectie!

 

Geen producten gevonden...

Een kinderrugzak is niet alleen praktisch maar ook erg leuk!

Gaat jouw kleine mannetje of meisje of klein kind binnenkort voor het eerst naar school of naar de kinderopvang? Dan mag een nieuwe rugzak zeker niet ontbreken bij de start van dit nieuwe avontuur. Met een leuke rugzak is het misschien wat minder spannend en zeker een stuk leuker om de eerste dag tegemoet te gaan.

Kinderrugzakken zijn makkelijk om mee te nemen naar school of kinderdagverblijf. Een rugzak voor een kind moet echter ook leuk zijn! En dat zijn onze kinderrugzakken! Een leuke kinder rugzak voor een peuter of kleuter vind je vast in onze mooie collectie van Pick&Pack of een van de andere leuke hippe merken. Kinderrugzakken die bedoeld zijn als schooltas moeten aan andere eisen voldoen dan een rugzak die bijvoorbeeld voor sport wordt gebruikt. Bij de beschrijving kun je de maten en eigenschappen vinden, zodat je zelf kunt beoordelen welke kinderrugzak het meest geschikt is voor jouw kind! 

Hoe kies je de beste rugzak kind? Bepaal hoe groot de rugzak moet zijn voor de spullen die een kind mee moet nemen. Daarnaast is belangrijk om te weten of je kind zuinig op de rugzak zal zijn. Kies voor een wat stevigere rugzak voor je kind als deze nogal ruw met zijn of haar spullen omgaat, zoals bij sommige jongens het geval kan zijn. Vrijwel alle kinderrugzakken die we aanbieden zijn van goede, stevige kwaliteit en kunnen ze tegen een stootje. 

De juiste keuze maken voor een kinderrugtas

Rugzakken heb je in verschillende maten en kleuren. We hebben het gemakkelijk voor je gemaakt en deze opgedeeld in rugzakjes voor de allerkleinsten tot 5 jaar en voor de kinderen vanaf de basisschool vanaf een 5 a 6 jaar. Bij sommige merken heb ik in de categorie vanaf 6 jaar zelfs tassen met een apart tablet of laptopvak. Je ziet namelijk steeds vaker dat er op de basisschool ook digitaal les wordt gegeven.

Een rugzak is natuurlijk een ideale optie wanneer je kindje zelf fietst of graag buiten rent. Met een rugtas om heeft je kindje alsnog bewegingsvrijheid.

Natuurlijk is een kinderrugzak ook ideaal voor een dagje weg of een nachtje logeren of voor op vakantie. Zo hebben ze altijd hun eigen tas met eigen spulletjes bij zich.

Keuze in kinderrugtassen

Tassenwinkel.nl biedt een breed assortiment kinderrugzakken aan, zo zit er altijd wel eentje bij die jouw zoontje of dochtertje leuk vindt. Want of je nu een stoere rugtas met print zoekt of een schattig, roze exemplaar, bij ons kun je terecht voor beide.

Kinderrugzakken zijn meestal uitgerust met de leukste details. Natuurlijk zijn er ook kinderrugzakken met opvallende printjes. Je kunt op al deze aspecten filteren en zo blijven er maar een paar rugzakken over zodat je gemakkelijk kunt kiezen.

Ook zijn er verschillende maten, dit kun je bijvoorbeeld zien aan de literinhoud en de afmetingen van de rugzak. Want als er een lunchpakketje, gymspullen of huiswerk mee moeten dan is een grotere rugzak natuurlijk wat handiger.

Vind je het handig wanneer er een elastiek is voor de drinkbeker? Veel kinderrugzakken hebben dit namelijk. Dit voorkomt de kans op lekker doordat de beker rechtop blijft staan. Lees per rugzak even de omschrijving zodat je zeker weet dat ook die rugzak is uitgerust met elastieken.

Met een hippe kinderrugtas maakt een kind van alle leeftijden de blits! Vind dus hier jouw favoriete kinderrugzak

Gegarandeerd de beste voorwaarden

Een kinderrugzak kopen bij Tassenwinkel.nl zorgt er niet alleen voor dat je een keuze kan maken uit een uitgebreid assortiment, daar komt bij dat je ook nog eens kan rekenen op de meest interessante voorwaarden. Een kleine rugzak kopen voor 23:45 uur zorgt er namelijk voor dat deze de volgende werkdag bij je thuis wordt afgeleverd. Daar komt bij dat er voor het verzenden van een bestelling bij ons gratis is boven de € 25,-. Hierdoor kan je er altijd zeker van zijn dat de rugtas die je bij ons koopt beschikt over de best mogelijke prijs!