Ögon Design

De veiligste creditcardhouders

Ben je opzoek naar een wallet die de gegevens van je bankpas, klantenpas of legitimatiebewijs beveiligt dan zijn de portemonnees van Ögon Designs echt iets voor jou.

Geen producten gevonden...
De smart wallets van Ögon Designs zijn voor heren en dames en leverbaar in verschillende kleuren. De Ogon Designs Stockholm Collectie heeft verschillende creditcard cases met en zonder clip en in diverse afmetingen, zoals de Ögon Stockholm Big Wallet. Voor de dames is de Ogon Designs Quilted Collection, de eerste gewatteerde aluminium damesportemonnee met RFID bescherming. Dit zorgt ervoor dat niemand je gegevens op je betaalkaarten kan kopiëren.
 

Ogon Smart Wallet, Gratis en snelle levering

Welke creditcardhouder je uit het aanbod van Ögon Designs wenst te kopen, bij ons kan je altijd rekenen op de scherpste prijzen en een zeer uitgebreid assortiment, bovendien zorgen wij er ook voor dat je deze smart wallet, portemonnee, creditcardhouder of Ogon Designs visitekaarthouder snel in huis hebt. Bij Tassenwinkel.nl geldt voor 23:45 uur besteld is de volgende werkdag bij jou thuis of op je werk geleverd. Bovendien biedt Tassenwinkel.nl haar klanten ten allen tijden gratis verzending, dus de prijs die je betaald is inclusief gratis verzendkosten. Twijfel niet langer en bestel je Ögon Smart Wallet of Businesscard case hier bij Tassenwinkel.nl

De komst van Ögon in 2004, op de markt lederwaren heeft het effect van een kleine revolutie. Het uiterlijk van het model van Stockholm zal de industrie schudden. Dit is de eerste Aluminium design, het aluminium heeft vele voordelen: naast het feit dat licht van gewicht is, bestendig en roestvrij en is 100% recyclebaar. Het is dan ook een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. de keuze van dit materiaal is een echte innovatie en een alternatief voor leer.

Nieuwe bankpas voor contactloos betalen: wel of niet veilig?

In Nederland is een kwart van de 24 miljoen betaalpassen inmiddels voorzien van technologie die contactloos betalen mogelijk maakt. Maar is dat nu wel of niet veilig?
De nieuwe bankpassen die gebruikt kunnen worden voor contactloos betalen, zijn in theorie te misbruiken door criminelen. Onderzoek wijst uit dat kwaadwillende die een speciaal uitleesapparaat dichtbij iemands pas houden, zo geld kunnen overhevelen naar hun eigen rekening.
Toch betekent dit niet dat de passen onveilig zijn, stelt de Betaalvereniging Nederland in reactie op berichtgeving in het Algemeen Dagblad. De mogelijkheid tot fraude is bewezen in een laboratoriumopstelling, maar er is in Nederland nog geen boef die dit heeft gedaan. Dit, ondanks dat de pasjes inmiddels al bijna twee jaar in omloop zijn, aldus de woordvoerder tegenover persbureau ANP. Inmiddels is de chipknip afgeschaft, waardoor contactloos betalen populairder is geworden.

Contactloos betalen: crimineel moet in het bezit zijn van een uitleesapparaat om zo draadloos pasjes te kunnen leegtrekken.
Gelukkig kan per transactie slechts 25 euro worden overgemaakt.
Voor consumenten die het toch niet vertrouwen, heeft de organisatie wel een tip: een pas die in een metalen hoesje (wallet)zit kan niet door scanners worden herkend.

RFID bescherming

RFID bescherming: (Radio Frequency Identification) is een vorm van automatische identificatie die gebruikt maakt van zogenaamde RFID-chips. Deze chips kunnen data bevatten, opslaan, ontvangen en verzenden door middel van radiofrequenties. Je vindt ze in je paspoort, creditcards, bankpassen etc. Zonder dat je het in de gaten hebt, kunnen je gegevens worden gescand door identiteitsdieven. Met een RFID-blokkerende wallet kun je een hele hoop ellende voorkomen!