Heuptas

Een heuptas is niet alleen praktisch voor op vakantie, de tas komt ook goed van pas als je gaat wandelen, mountainbiken of skeeleren. Kortom, het is een tas die niet mag ontbreken in uw tassen collectie.

Geen producten gevonden...

Bij Tassenwinkel.nl hebben we keuze uit diverse topmerken. Uiteraard zijn de tasjes verkrijgbaar in diverse kleuren, designs en maten. Je kunt elke heuptas eenvoudig rond de heup bevestigen dankzij de verstelbare riem.

De heuptas maakt zijn comeback in de tassen markt! Deze handige tasjes zijn terug van weggeweest en zijn volop te zien op stranden en festival. Waar de tas in de jaren 90 vooral werd gebruikt door toeristen, is de heuptas naam aan het maken als perfecte tas voor een festival. Dat is ook niet gek, want wie een fanny pack draagt heeft de handen vrij voor andere dingen. De heuptas wordt niet alleen om de middel gedragen, maar ook op de heup of schuin om de schouders. Iedere heuptas heeft natuurlijk een verstelbare band die op elke gewenste lengte in te stellen is, waardoor de tas op allerlei manieren gedragen kan worden.

Tips bij het kopen of kiezen van heuptassen

Veilig je spullen meenemen kan dus met een heuptasje van Tassenwinkel.nl. Graag helpen we je met het maken van een keuze om de juiste keuze te maken.

  • Waar ga je de heuptas voor gebruiken?
  • Hoeveel opbergruimte en opbergvakken wens je?
  • Let goed op de verstelbare riemen! Zijn de maten groot genoeg?
  • Gebruik onze filters op merk, prijs en kleur
  • Let op de ritssluiting, voldoet deze aan uw wensen? 
  • Wil je een leren heuptas van bijvoorbeeld Berba of een imitatieleer tasje. Of toch liever een van canvas? Materiaal keuze is groot.

Bestel jou heuptasje online

Wil jij ook graag een gloednieuwe heuptas of fanny pack kopen? Wil je bovendien zeker zijn van een echt mooie heuptas waar je gedurende een lange tijd gebruik van zal kunnen maken? In al deze gevallen ben je bij ons van Tassenwinkel.nl aan het juiste adres. Wij maken het mogelijk om een prachtige heuptas te kopen tegen een ongezien prijskaartje en dat terwijl er nooit wordt ingeboet op vlak van kwaliteit. Wil jij ook een leren heuptas kopen? Aarzel dan geen moment langer en geniet van de uitstekende voordelen waar je op kan rekenen als klant van Tassenwinkel.nl! Tot slot begrijpen wij dat je, je nieuwe aankoop ook zo snel mogelijk thuis wilt hebben. Ook dat is geen probleem. Een heuptas kopen voor 23:45 uur zorgt er namelijk voor dat deze de volgende werkdag reeds bij je thuis of op een andere locatie wordt afgeleverd!