Softcase koffers

Geen producten gevonden...

Een koffer met een zachte flexibele buitenkant, dat is een softcase koffer. 

Softcase koffers zorgen er net als koffers met een harde buitenkant voor dat je spullen goed beschermd blijven tijdens je reis. Een softcase koffer wordt vaak gebruikt als bagage middel bij vliegvakanties. Maar ook wanneer je op reist gaat met de auto of de trein is een softcase koffer praktisch om mee te nemen omdat je hem net iets makkelijker ergens tussen kunt drukken aangezien de schil van de koffer zacht is en dus ook iets flexibeler. Nog flexibeler zijn de reistassen met wielen zoals Gabol die ze heeft. Nu denk je misschien dat je voor je kwetsbare spullen een hardcase koffer nodig hebt. Maar niets is minder waar. 

Koffers softcase zijn erg licht

De softcase van de koffer, ofwel de buitenkant is meestal gemaakt van polyester. Dit extra sterke lichtgewicht materiaal beschermt je bagage goed. Iedereen weet hoe koffers het te verduren krijgen op een bagageband of in het vliegtuig. Ondanks de zachte buitenkant zijn je spullen veilig opgeborgen in een soft koffer. Ook tegen dieven door de blinde ritssluiting en een geïntegreerd slot die de meeste koffers hebben. 

Softcase koffers in verschillende maten  

Zachte koffers zijn te vinden in 3 verschillende maten. De kleine softcase trolley wordt gebruikt voor een lang weekend weg of een zomerse vakantie met veel lichtgewicht kleding en heeft het formaat van een handbagage koffer. De middelgrote softcase koffers zijn favoriet bij personen die een aantal weken op vakantie gaan en meer spullen mee willen nemen omdat ze verschillende activiteiten ondernemen. De grote softcase koffer is meer dan 100 liter en gemiddeld kan hier zo’n 25 - 30 kilo bagage in wat ideaal is voor reizigers die op familiebezoek gaan en gevraagd wordt om spullen mee te nemen. 

Weet je niet welke softcase je moet nemen dan is er een softcase kofferset. In de kofferset vind je de trolley, medium en grote koffers samen. Nooit meer bang zijn dat je bagage niet past. 

Toch op zoek naar een hardcase koffers deze hebben we ook in verschillende kleuren en afmetingen. Van klein en grote koffers, tot medium hardcase koffers

Softcase koffer kopen 

Het is even een klein uitzoekwerk om in het ruime assortiment softcase koffers een keuze te maken in kleur en formaat. Maar als je dit eenmaal hebt gedaan is bestellen bij Tassenwinkel.nl een fluitje van een cent en sturen we de softcase koffer gratis naar je op als het bedrag boven de € 39,- is. Blijkt thuis het formaat of de indeling toch niet te zijn wat je op voorhand had bedacht, kan je de koffer gratis retour sturen