Leren Reistassen

Geen producten gevonden...

Reistassen zijn niet meer weg te denken als we op vakantie gaan of een weekendje weg of een nachtje logeren. 

Afhankelijk van de tijd die je gaat doorbrengen pas je de grote van een weekendtas aan. Bij tassenwinkel.nl hebben we een groot assortiment leren weekendtassen in verschillende maten.

Leren weekendtas

Een weekendtas van leer is een product dat je niet koopt voor eenmalige gebruik maar een leren reistas koop je voor een langere tijd en daarbij is het vaak ook nog zo, hoe langere en vaker je de tas gebruikt hoe mooier de weekendtas van leer wordt. 

Natuurlijk kun je naast je leren weekendtas deze ook uitbreiden met bijvoorbeeld leren toilettassen, deze zijn net zoals de weekendtas een aankoop voor langere tijd.

Ruime leren weekendtas

Aan ruimte geen gebrek in onze weekendtassen collectie. Het ruime hoofdvak biedt plek genoeg voor alle spullen die je mee wilt nemen voor een weekend weg.  In veel gevallen zijn de handbagage tassen uitgevoerd met een of meerdere zijvakken of aan de binnenzijde van de tas diverse steekvakken en ritsvakken zodat je persoonlijke eigendommen zoals een portemonnee, mobiel en paspoort bij de hand hebt. Dankzij de comfortabele schouderriem is de tas makkelijk mee te nemen. Vooral omdat deze in lengte verstelbaar is, en dus aangepast kan worden aan je persoonlijke voorkeur. Omdat het oog ook wat wil, zijn onze weekendtassen verkrijgbaar in verschillende kleuren leer. Er zijn ook leren reistassen met wielen al hebben de meeste leren weekendtassen dit niet.

Leren Reistas kopen

Een leren reistas kopen bij Tassenwinkel.nl zorgt er niet alleen voor dat je een keuze kan maken uit een uitgebreid assortiment, daar komt bij dat je ook nog eens kan rekenen op de meest interessante voorwaarden. Een reistas kopen op werkdagen voor 23:45 uur zorgt er namelijk voor dat deze de volgende dag bij je thuis wordt afgeleverd. Daar komt bij dat er voor het verzenden van een bestelling boven de € 39,- altijd gratis is.