Tijdelijk buiten gebruik

Tassenwinkel.nl is tijdelijk buiten gebruik

Telefoontasjes

  • Leer
  • 2 jaar
€79,95
Binnenkort op voorraad

Leren Telefoontasjes

Telefoontasje zijn tegenwoordig meer dan alleen een simpel tasje of hoesje voor je telefoon. Het is namelijk steeds meer een mode item dat bij je outfit past. Het begon met een hoesje maar nu is dat niet meer genoeg.

Mogelijkheden telefoontasje

De mogelijkheden van een leren telefoontasje wordt steeds groter, vaak is het tasje niet alleen geschikt voor je telefoon maar heb je ook nog de mogelijkheid om een aantal betaalpasje er in op te bergen en soms zelf een ritsvakje voor wat munt geld. Daarom zijn de telefoontasje tegenwoordig ook zeer gewild bij festival bezoekers, je heb alles bij je in een super klein schoudertasje

De meeste leren telefoontasjes zijn leverbaar in verschillende kleuren maar de standaard kleuren zoals zwart, cognac en bruin worden toch het meeste gekozen, omdat deze kleuren vaak prima te combineren zijn met je outfit en daarom zijn deze kleuren zo geliefd.

Koop nu je Telefoontasje bij Tassenwinkel.nl

Eén van de Telefoontasjes uit ons aanbod in huis halen levert je als klant steeds verschillende interessante voordelen op. Niet alleen is er namelijk het ruime assortiment aan telefoontasjes, bovendien is het ook nog eens zo dat deze altijd kunnen worden aangekocht tegen een zeer interessante prijs. Bovendien begrijpen we dat onze klanten die een telefoontasje hebben gekocht deze zo snel mogelijk in huis willen hebben. Een leren telefoontasje kopen voor 23:45 uur zorgt er hier bij Tassenwinkel.nl dan ook voor dat deze steeds de volgende werkdag wordt geleverd. Tot slot brengen wij ook geen verzendkosten boven de € 25,- in rekening voor het verzenden van een bestelling waardoor het kostenplaatje van je bestelling nooit nodeloos wordt vergroot.

← Keer terug naar de backoffice    Het is op dit moment niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen