Backpacks

De backpack wordt vaak gekoppeld aan backpacken en jongeren die reizen door Azië en Australië. Maar niets is minder waar. De backpack is namelijk hartstikke handig voor alle reislustige reizigers die rondreizen door een land of meerdere landen.

Geen producten gevonden...

De backpack is populair. Een backpack zorgt ervoor dat je flexibel bent, meer bewegingsvrijheid hebt als je loopt of met meerdere vervoersmiddelen reist en steeds in en uitstapt. Heel handig dus als je rondreist op vakantie. 

De backpack in verschillende vormen en formaten

De backpack is er net als koffers in kleine en grote maten. En daar waar koffers heel veel verschillende mogelijkheden heeft. Grote koffers, kleine koffers, handbagage trolley’s, zachte koffers, harde koffers, 2 of 4 wielen. Is het bij een backpack makkelijker qua mogelijkheden. Of toch niet?

De backpacks hebben als overeenkomst dat ze allemaal zacht zijn. Dus flexibel en daardoor makkelijk te vormen naar de inhoud die je meeneemt. Zoals we eerder al zeiden is formaat en dus de inhoud van het aantal liters van belang bij het kiezen van de juiste backpack in aanbod backpacks. Verder zijn er nog mannen, vrouwen en unisex backpacks terug te vinden. De vrouwen backpacks zijn vaak iets korter en smaller in het mode waardoor ze beter op de smallere schouders van vrouwen vallen. Voor vrouwen die langer zijn kan een heren backpack uitkomst bieden en voor kleinere mannen kan een vrouwen backpack de oplossing zijn. 

Een rugzak wordt ook wel eens een backpack genoemd. De backpacks zoals we ze hier bedoelen zijn de grote backpacks voor enkele weken op reis die je op je rug draagt. En in verschillende kleuren verkrijgbaar is. De zwarte rugzakken, blauw of rode backpack is populair. 

Toch zijn er mensen die liever grote koffers meenemen tijdens hun reis. Ze willen niet al het gewicht op hun rug dragen en geven de voorkeur aan het meetrekken van een koffer naast zich. Of hebben voldoende aan een kleine trolley, backpack of reistas op reis. 

De kleine backpack 

De kleine backpack is een rugtas die je meeneemt als je bijvoorbeeld een dag gaat wandelen of wanneer je met alleen handbagage uit de voeten kunt voor een korte of lange tijd. De tassen van CabinZero zijn bijvoorbeeld heel handig. Er past veel in en ze mogen mee als handbagage aan boord in het vliegtuig. Als je toch alleen alleen met handbagage reist, kun je ook kiezen voor een trolley

Misschien wil je naast je grote backpack wel nog een extra kleine rugzak meenemen voor eten, drinken, belangrijke spullen en een trui, vest of sjaal. Een rugzak die we voor het werk of school gebruiken is dan een handige toevoeging aan je reisspullen. 

Er past meer in dan je op voorhand denkt 

De backpacks hebben allemaal een groot compartiment voor je kleding en schoenen. Sommige grote rugtassen hebben het compartiment in 2 delen gesplitst. Zodat je nog beter dingen van elkaar kunt scheiden en niet altijd je hele backpack in en uit hoeft te pakken. De backpacks zijn door de jaren heen behoorlijk doorontwikkeld en hebben naast een goede indeling in de tas verder nog veel kleine vakken met of zonder rits, haakjes en elastieken banden voor andere spullen. Zo kun je alles wat je wilt makkelijk meenemen. Je zult versteld staan hoeveel je mee kunt nemen in een flexibele reistas op de rug. 

Backpack online kopen 

Bij tassenwinkel.nl koop je je backpack snel en gemakkelijk 24/7 online. We hebben verschillende kleuren en formaten zodat er voor mannen en vrouwen een ruime keus is. Daarom weten we zeker dat jij jouw ideale backpack online kunt vinden. We snappen dat je graag je backpack snel in huis wilt hebben om zo de voorpret snel van start te laten gaan. Daarom bezorgen we jouw backpack de volgende werkdag als je voor 23.45 uur besteld. En verzenden we je rugtas vanaf € 39,- gratis naar je huis toe.