Eastpak

  • Polyester
  • 15"
  • 30 jaar
€74,95 €59,95
Binnenkort op voorraad

Eastpak tassen

Het merk Eastpak best sinds 1952, toen begonnen Eastpak met Eastern Canvas Products en maakten duurzame uitrustingen voor het Amerikaanse leger. Sindsdien heeft Eastpak een garantie van 30 jaar geïntroduceerd om onze tassen hun potentieel te laten waarmaken.

Eastpak rugzakken

Misschien wel het bekendste merk rugzakken van Nederland? De Eastpak rugzakken vind je in elke school, universiteit of sportclub. 

De trendy collectie Eastpak rugzakken koop je online bij Tassenwinkel.nl. In onze online winkel vindt je alle nieuwe kleuren en coole prints. Door de grote Eastpak rugzak nieuwe collectie vindt je altijd een Eastpak rugzak die bij jou past. Bij scholieren en studenten is de Eastpak rugzak al jaren de meest bekende schooltas op het schoolplein.

Haal jouw Eastpak rugzak vandaag nog in huis!

Als je nu een Easpak rugtas uit ons aanbod in huis haalt, levert je als klant extra voordelen op. Niet alleen is er namelijk het ruime assortiment aan Eastpak tassen, bovendien is het ook nog eens zo dat deze altijd kunnen worden gekocht tegen een zeer interessante prijs. Bovendien begrijpen we dat onze klanten die een rugtas hebben gekocht deze zo snel mogelijk in huis willen hebben. Een Eastpak as kopen voor 23:45 uur zorgt er hier bij Tassenwinkel.nl dan ook voor dat deze steeds de volgende werkdag wordt geleverd. Tot slot brengen wij ook geen verzendkosten boven de €39,00  in rekening voor het verzenden van een bestelling waardoor het kostenplaatje van je bestelling nooit nodeloos wordt vergroot.