Betalingsmogelijkheden

Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden bij tassenwinkel.nl, namelijk:

iDEAL   

Tassenwinkel.nl bied je de mogelijkheid om je bestelling direct online te betalen in de beveiligde omgeving van je eigen bank. Wanneer je gebruik maakt van internetbankieren, bij één van de bij iDeal aangesloten banken, dan kunt je via iDeal gemakkelijk en snel je betaling verrichten.

Wanneer u bent aangesloten bij een bank die iDeal niet ondersteunt of liever geen gebruik wil maken van iDeal kunt u ook zelf het orderbedrag naar Tassenwinkel.nl overmaken.

Bancontact/Mister Cash   


Bancontact/Mister Cash zorgt al sinds 1989 voor vlot betalingsverkeer 
en groeide intussen uit tot Belgische marktleider van elektronische kaartbetalingen.
Bancontact/Mister Cash zorgt ervoor dat het geld van de rekening van de kaarthouder wordt verplaatst naar de rekening van de handelaar. Voor de kaarthouder gebeurt dat via de bank die de kaart heeft uitgegeven (de issuer / kaartuitgever), voor de handelaar via de acquirer (leverancier van betalingsdiensten voor handelaars) met wie hij een contract heeft afgesloten.
 
Vooruit betaling       
 
Nadat je je bestelling hebt geplaatst wordt je verzocht het factuurbedrag over te maken op ons bankrekeningnummer.

Je stort het betreffende bedrag op onze ABN/AMRO bankrekening NL70 ABNA 0485 9893 79 tnv Tassenwinkel.nl, onder vermelding van je bestelnummer, die in je bestelbevestiging staat.
Is je betaling langer dan 5 dagen onderweg zijn wij genoodzaakt de bestelling te annuleren.
Tenzij je vooraf, ons hierover in kennis heeft gesteld. 
Na het betalen van je bestelling ontvang je van Tassenwinkel.nl  een e-mail met de bevestiging dat wij je betaling hebben ontvangen. Vanaf dat moment wordt u bestelling klaar gemaakt voor verzending.

Paypal      
Maak eenvoudig geld over naar iedereen met een e-mailadres, 
waar ook ter wereld.
En geld sturen vanaf uw bankrekening is nog helemaal gratis ook!


Creditcard    

Betalen via creditcard is mogelijk.
Betalen kan met:
Mastercard    
Visa               
Maestro         Betaling achteraf via Afterpay
    


AfterPay voert voor www.tassenwinkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Indien je kiest voor AfterPay, dan voert Afterpay uit hoofde van zijn gerechtvaardigd belang mogelijk zelf een kredietcheck uit of geeft de voor de verwerking van betalingen verzamelde betalingsgegevens door aan een externe kredietinstelling. U kunt hiertegen op ieder moment bezwaar maken. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 
Cadeau Kaarten
 
Als je een cadeau kaart hebt selecteer dan bij betalen GIFTCARD.

 

VVV Cadeaukaart     VVV Cadeaukaart

Een VVV Cadeaukaart is een samenvoeging van de oude en vertrouwde papieren VVV Cadeaubon met de online only, VVV Giftcard. Daarmee is de VVV Cadeaukaart dé cadeaukaart van Nederland die te besteden is bij het grootste aanbod winkels én webshops.

Kan ik een deel van de aankoop betalen met een VVV Cadeaukaart?

Ja, dat kan. Het restantbedrag kunt u dan betalen met bijvoorbeeld iDeal.

Wat gebeurt er in het geval van een retour?

In het geval van een retour waarbij de VVV Cadeaukaart is gebruikt als (deel)betaling, zal het gebruikte saldo teruggestort worden op de cadeaukaart.

Fashioncheque  Fashioncheque

Heb je een fashioncheque cadeau gekregen? Check dan eerst of je fashioncheque al actief is met saldo op de Saldochecker

Kan ik een deel van de aankoop betalen met een Fashioncheque?

Ja, dat kan. Het restantbedrag kunt u dan betalen met bijvoorbeeld iDeal.

Wat gebeurt er in het geval van een retour?

In het geval van een retour waarbij de Fashioncheque is gebruikt als (deel)betaling, zal het gebruikte saldo niet teruggestort worden op de cadeaukaart, dit is helaas niet mogelijk bij Fashioncheque. u ontvangt van ons een tegoed bon in de vorm van een code.