Betalingsmogelijkheden Tassenwinkel.nl - Tassenwinkel.nl
  • altijd gratis verzenden
  • voor 23:45 uur besteld volgende werkdag geleverd
  • achteraf betalen

Betalingsmogelijkheden

Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden bij tassenwinkel.nl, namelijk:

iDEAL
Tassenwinkel.nl biedt u de mogelijkheid om uw bestelling direct online te betalen in de beveiligde omgeving van uw eigen bank. Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren, bij één van de bij iDeal aangesloten banken, dan kunt u via iDeal gemakkelijk en snel uw betaling verrichten.

Wanneer u bent aangesloten bij een bank die iDeal niet ondersteunt of liever geen gebruik wil maken van iDeal kunt u ook zelf het orderbedrag naar Tassenwinkel.nl overmaken.


Bancontact/Mister Cash 


Bancontact/Mister Cash zorgt al sinds 1989 voor vlot betalingsverkeer 
en groeide intussen uit tot Belgische marktleider van elektronische kaartbetalingen.
Bancontact/Mister Cash zorgt ervoor dat het geld van de rekening van de kaarthouder wordt verplaatst naar de rekening van de handelaar. Voor de kaarthouder gebeurt dat via de bank die de kaart heeft uitgegeven (de issuer / kaartuitgever), voor de handelaar via de acquirer (leverancier van betalingsdiensten voor handelaars) met wie hij een contract heeft afgesloten.

Vooruit betaling 
Nadat u uw bestelling heeft geplaatst wordt u verzocht het factuurbedrag over te maken op ons bankrekeningnummer. 

U stort het betreffende bedrag op onze ABNAMRO bankrekening NL70 ABNA 0485 9893 79 tnv Snoeijenbos Consultancy, onder vermelding van uw
bestelnummer, die in uw bestelbevestiging staat.
Is uw betaling langer dan 14 dagen onderweg zijn wij genoodzaakt de bestelling te annuleren.
Tenzij u vooraf, ons hierover in kennis heeft gesteld. 
Na het betalen van uw bestelling ontvangt u van Tassenwinkel.nl  een e-mail met de bevestiging dat wij uw betaling hebben ontvangen. Vanaf dat moment wordt u bestelling klaar gemaakt voor verzending.

Paypal
Maak eenvoudig geld over naar iedereen met een e-mailadres, 
waar ook ter wereld.
En geld sturen vanaf uw bankrekening is nog helemaal gratis ook!


Creditcard 

Betalen via creditcard is mogelijk.
Betalen kan met:

Mastercard
Visa
MaestroBetaling achteraf via Afterpay


Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u van AfterPay per mail een betaaloverzicht.

AfterPay voert voor tassenwinkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.tassenwinkel.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 300.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt nu gemakkelijk het orderbedrag betalen door middel van overschrijving of de iDeal betaal button in de digitale factuur.

Wel zo makkelijk: u krijgt van AfterPay 2 weken de tijd om de factuur te voldoen.
U kunt dus zelf kiezen op welk moment u wenst te betalen binnen de betaaltermijn!

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website