Betalingsmogelijkheden

Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden bij tassenwinkel.nl, namelijk:

iDEAL
Tassenwinkel.nl biedt u de mogelijkheid om uw bestelling direct online te betalen in de beveiligde omgeving van uw eigen bank. Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren, bij één van de bij iDeal aangesloten banken, dan kunt u via iDeal gemakkelijk en snel uw betaling verrichten.

Wanneer u bent aangesloten bij een bank die iDeal niet ondersteunt of liever geen gebruik wil maken van iDeal kunt u ook zelf het orderbedrag naar Tassenwinkel.nl overmaken.


Bancontact/Mister Cash 


Bancontact/Mister Cash zorgt al sinds 1989 voor vlot betalingsverkeer 
en groeide intussen uit tot Belgische marktleider van elektronische kaartbetalingen.
Bancontact/Mister Cash zorgt ervoor dat het geld van de rekening van de kaarthouder wordt verplaatst naar de rekening van de handelaar. Voor de kaarthouder gebeurt dat via de bank die de kaart heeft uitgegeven (de issuer / kaartuitgever), voor de handelaar via de acquirer (leverancier van betalingsdiensten voor handelaars) met wie hij een contract heeft afgesloten.

Vooruit betaling 
Nadat u uw bestelling heeft geplaatst wordt u verzocht het factuurbedrag over te maken op ons bankrekeningnummer. 

U stort het betreffende bedrag op onze ABNAMRO bankrekening NL70 ABNA 0485 9893 79 tnv Snoeijenbos Consultancy, onder vermelding van uw
bestelnummer, die in uw bestelbevestiging staat.
Is uw betaling langer dan 14 dagen onderweg zijn wij genoodzaakt de bestelling te annuleren.
Tenzij u vooraf, ons hierover in kennis heeft gesteld. 
Na het betalen van uw bestelling ontvangt u van Tassenwinkel.nl  een e-mail met de bevestiging dat wij uw betaling hebben ontvangen. Vanaf dat moment wordt u bestelling klaar gemaakt voor verzending.

Paypal
Maak eenvoudig geld over naar iedereen met een e-mailadres, 
waar ook ter wereld.
En geld sturen vanaf uw bankrekening is nog helemaal gratis ook!


Creditcard 

Betalen via creditcard is mogelijk.
Betalen kan met:

Mastercard
Visa
MaestroBetaling achteraf via Afterpay


AfterPay voert voor www.tassenwinkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.