Leren BBQ Schorten

Geen producten gevonden...

Laten we eerlijk zijn: goed en lekker eten is mega-belangrijk. En zeker BBQ en grill-food! Met een lekkere pot bier erbij en een goed stuk vlees is het leven net even wat fijner. Onze lederen BBQ-schorten passen daar perfect bij. Geweldige tuinfeesten geven met vrienden en er ook nog stijlvol uitzien!

Leren Barbecue schort

Met een barbecueschort ben je helemaal klaar voor de barbecue. Een schort voor de barbecue beschermt je tegen vetspetters die van het eten komen. Voor een extra goede bescherming tijdens het barbecueën kies je een leren barbecueschort. Leer zorgt ervoor dat vetspetters niet door de stof heen kunnen drukken op je kleding. Ook zorgt een leren barbecue schort voor een zekere bescherming tegen hitte. De meeste leren Grill Schorten hebben een lange lengte zodat je zeker tot je knieën goed beschermt bent tegen al het gespetter of geklieder.

Koop nu je BBQ Schort bij Tassenwinkel.nl

Eén van de BBQ Schorten uit ons aanbod in huis halen levert je als klant steeds verschillende interessante voordelen op. Niet alleen is er namelijk het ruime assortiment aan Grill schorten, bovendien is het ook nog eens zo dat deze altijd kunnen worden aangekocht tegen een zeer interessante prijs. Bovendien begrijpen we dat onze klanten die een schort hebben aangekocht deze zo snel mogelijk in huis willen hebben. Een leer bbq schort kopen voor 23:45 uur zorgt er hier bij Tassenwinkel.nl dan ook voor dat deze steeds de volgende werkdag wordt geleverd. Tot slot brengen wij ook bijna nooit  verzendkosten in rekening voor het verzenden van een bestelling waardoor het kostenplaatje van je bestelling nooit nodeloos wordt vergroot.