MicMacbags Tassen

MicMacbags laat zich elke dag inspireren door de avontuurlijke en uitdagende leefwijze van de Micmac Indianen.

 

Geen producten gevonden...

Of je nu op zoek bent naar een beekje met koel water of de weg zoekt naar een leuk koffiebarretje, alles is een avontuur. Deze ontdekkingsdrift brengt ons team letterlijk en figuurlijk op mooie, inspirerende locaties. Hieruit ontstaan de ontwerpen voor de leren tassen van MicMacbags. Van ledere portemonnee tot handtas, alles is ontworpen in Nederland, handgemaakt in onze eigen gecertificeerde fabriek en geïnspireerd door de mooie wereld om ons heen. Follow the journey! 

Over MicMacbags

MicMacbags, tassen sinds 1949

In 1949 ging de artistieke ‘founding father’ van Micmacbags, een groot avontuur aan. Hij was een echte pionier, las veel verhalen en was breed georiënteerd. Zoals iedere echte pionier vertrok hij op jonge leef­tijd naar het (toen nog) onbekende India. Het was zijn droom om zelfgemaakte tassen ontwerpen daadwerkelijk uit te laten voeren in India. Na een lange zoektocht vol belevenissen ontdekte hij de per­fecte fabriek. Hij was sinds jonge leeftijd al geïnspireerd door leefwijze van de Micmac indianen, hierdoor wist hij als geen ander de beste en mooiste (reis)tassen te ontwerpen. Hij vond de perfecte balans tussen schoonheid en functionaliteit. De Micmac tassen kunnen gebruikt worden voor elke gelegenheid en zijn van goede kwaliteit en prachtige leren. 

Ondertussen is de wereld een dorp geworden en zijn de moge­lijkheden groter dan ooit. Daarom zijn we in 2015 een nieuwe uitdaging aangegaan met een jong team. Nu reizen we als moderne noma­den de wereld over, altijd op zoek naar pure inspiratiebronnen voor onze ontwerpen en materialen. Dezelfde ontdekkingsdrift als de Micmac indianen brengt ons op plekken waar voldoende inspiratie is om prachtige portemonnees en tassen te ontwerpen. Hiermee creëren we niet al­leen een sterk product, maar ook een boeiend verhaal.

'Wij geloven dat mooie producten alleen onder de juiste omstandigheden gemaakt dienen te worden. Daarom is onze fabriek in India SA8000 gecertificeerd en garanderen wij onze medewerkers een eerlijk loon, goede werkomstandigheden en arbeidstijden.'

Dit is voor ons niet meer dan normaal, maar helaas blijkt dit in de praktijk toch niet altijd even vanzelfsprekend. Wij hebben dagelijks contact met onze medewerkers in India en zijn elke zes maanden op locatie. Zo hebben we goed zicht op de handhaving van de juiste arbeidsomstandigheden en worden onze werknemers intensief betrokken bij de verschillende processen. Zo zijn we in staat een product te leveren dat niet alleen mooi is aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant.

Haal jouw MicMacbags tas nu in huis!

Ben jij overtuigd door de vele interessante voordelen die het kopen van een MicMacbag bij Tassenwinkel.nl met zich meebrengt? In dat geval nodigen we je graag uit om vandaag nog jouw tas in huis te halen. Hier bij Tassenwinkel.nl worden alle bestelde tassen van MicMacbags de volgende werkdag afgeleverd wanneer deze voor 22:00 uur worden besteld. Bovendien zorgen wij er ook altijd voor dat je artikel altijd vanaf € 39.95 gratis verzonden wordt.