Pasjeshouders

Een creditcard houder is bijzonder praktisch. Veel mensen die bijvoorbeeld uitgaan staan er niet om te springen om hun volledige portemonnee mee te nemen.

Geen producten gevonden...

Handige pasjeshouders

Dit geldt ook voor wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent of zelfs wanneer je aan het werk bent. Zonder geld op de weg vertoeven is uiteraard ook geen goed idee waardoor een creditcard houder de perfecte oplossing kan bieden. Wil jij ook graag al je kaarten te allen tijde bij jou hebben, zelfs al kies je er niet voor om je volledige portemonnee mee te nemen? In dat geval is het bestellen van een creditcard houder bij ons ongetwijfeld een interessante keuze! Naast deze creditcard houders zijn de standaard heren portemonnees ook nog steeds erg populair

Leren pasjeshouders

Pashouders heb je in allerlei soorten materiaal, van aluminium tot leer. De leren pasjeshouders onderscheiden zich vaak omdat er naast de pasjes ook ruimte is voor briefgeld en in sommige gevallen heb je zelfs een ritsvakje voor je muntjes. Kortom een volwaardige leren portemonnee.

Anti Skim Pasjeshouder

Veiligheid gaat voor alles. Je hoort nog steeds dat mensen gehackt worden doormiddel van skimmen van je pasjes. De meeste creditcard houders zijn tegenwoordig uitgevoerd met RFID. Deze techniek zorgt ervoor dat je pasje niet kunnen worden gekopieerd vanaf buiten door een voorbij ganger die dicht bij je staat. Dit voorkomt dat de data die op je pas staat wordt overgeheveld naar een andere lege pas.

Creditcard houder in verschillende kleuren

Een pasjeshouder kopen bij Tassenwinkel.nl is mogelijk in tal van verschillende kleuren. Wat bijvoorbeeld te denken van een taupe houder? Of misschien ben je wel meer te vinden voor een uitvoering in antraciet of in donkerbruin? Voor welke van deze verschillende mogelijkheden je uiteindelijk ook zal kiezen, het uitgebreide aanbod hier bij Tassenwinkel.nl zorgt er steeds voor dat er voor iedereen iets naar wens is aan te kopen. Het mag dan ook duidelijk zijn, wil je graag een nieuwe houder voor je creditcards en eventuele andere kaarten in huis halen? Zoek dan niet verder en neem snel een kijkje in het ruime assortiment hier bij Tassenwinkel.nl!

Jouw pashouder bestellen tegen de beste prijs!

Ben jij ook op zoek naar een mooie creditcard houder om mee te nemen wanneer je bijvoorbeeld geen plaats hebt voor je portemonnee? Of wil je liever niet je geld en je bankkaarten in één en dezelfde plaats bewaren? In al deze gevallen biedt het aankopen van een creditcard houder de perfecte oplossing. Op deze manier beschik je namelijk over een mooie houder voor al je creditcards en andere (bank)kaarten waardoor je ook niet meer het risico loopt om ze te verliezen. Een creditcard houder bestellen hier bij Tassenwinkel.nl doe je in ieder geval tegen de meest interessante voorwaarden en de beste prijs!Wanneer je een pasjeshouder bij ons koopt voor 23:45 uur wordt deze de volgende werkdag reeds bij je thuis afgeleverd. Aarzel dus geen moment langer en bestel jouw exemplaar vandaag nog!