Imitatie leren tassen, PU-leren tassen, Kunstleren tassen

Geen producten gevonden...

Tas imitatieleer

Wel de baten maar niet de lasten? Een goede tas van imitatieleer is niet te onderscheiden van een echte. Maar is prijstechnisch een stuk voordeliger in de aanschaf en daardoor voor een groter publiek toegankelijk. Tassenwinkel.nl heeft veel betaalbare imitatieleren tassen in het assortiment.

Imitatieleer tassen die niet van echt te onderscheiden zijn

Niet te onderscheiden van echt leer zijn PU leren tassen. De imitatieleer tassen gemaakt van dit materiaal voelen aan als echt leer. De bovenste laag van een goede imitatieleer tas bestaat uit een folie maar doordat deze op restleer wordt gedrukt krijgt het wel de look en feel van leer. 

Echt leer onderscheiden van imitatieleer tassen

Een tas in imitatieleer is in de aanschaf goedkoper, dat is al 1 punt waarop je kunt zien of je te maken hebt met echt of imitatieleer. Verder is imitatieleer glad aan de oppervlakte en zie je geen oneffenheden die je bij echte leren tassen wel ziet omdat het een natuurlijk product betreft. Om deze reden zijn PU leren tassen en andere soort imitatieleer tassen geliefd bij mensen die geen natuurlijke materialen willen gebruiken. 

Een nadeel van nep leren tassen is dat ze in verloop van tijd slijten, barstjes krijgen en kunnen scheuren. Krasjes kun je niet wegvegen maar wel met een föhn bewerken. Sowieso is het onderhoud van imitatieleer, PU leer of nep leer anders dan echt leer. 

De imitatieleer tas in groot en klein

Net als bij lederen tassen is het aanbod imitatie leren tassen groot. Een kleine tas imitatieleer is erg geschikt voor feestjes, festivals en handig voor onderweg als je niet zoveel spullen mee wilt nemen. Een grote imitatieleer tas als schoudertas of handtas past dan weer goed bij de dames die juist wel veel mee willen nemen. En ook aan de werkende vrouw is gedacht zo heeft Bombata laptoptassen gemaakt van imitatieleer in verschillende kleuren. En nu denk je verschillende kleuren? Ja, doordat het nep leer is heb je dus ook de mogelijkheid om alle imitatie leren tassen in alle kleuren van de regenboog te produceren. 

Een nep leren rugzak is ook een favoriet onder veel vrouwen. En dat snappen we want je wilt soms gewoon je handen vrij hebben als je onderweg bent. Wimona heeft een ruim aanbod nep leren tassen van PU leer.

Haal jouw imitatieleer tas vandaag nog in huis!

Eén tas imitatieleer uit ons aanbod in huis halen levert je als klant steeds verschillende interessante voordelen op. Niet alleen is er namelijk het ruime assortiment aan imitatieleer tassen, bovendien is het ook nog eens zo dat deze altijd kunnen worden aangekocht tegen een zeer voordelige prijs dan echt leer. Bovendien begrijpen we dat onze klanten die een imitatieleer tas hebben aangekocht deze zo snel mogelijk in huis willen hebben. Koop je nep leren tas voor 23:45 uur en wij bij Tassenwinkel.nl zorge er dan ook voor dat deze de volgende werkdag wordt geleverd. Tot slot brengen wij ook geen verzendkosten in rekening voor het verzenden van een bestelling boven de € 39,- waardoor het kostenplaatje van je bestelling nooit nodeloos wordt vergroot.