Barbarossa tassen

Barbarossa tassen zijn echte modieuze leren tassen waar je trots op bent als je deze in je bezit hebt. De combinatie van rechtlijnige designs uit duurzaam materiaal en het streven naar eerlijke arbeidsomstandigheden is het fundament voor het merk BARBAROSSA.

Favoriete Barbarossa Tassen: Laptoptassen

Geen producten gevonden...
Een puur Nederlands lifestyle merk dat als doel heeft het leven een beetje mooier te maken. Alle BARBAROSSA producten worden gemaakt in gecontroleerde en gecertificeerde fabrieken met respect voor medewerkers en hun omstandigheden. Dit maakt BARBAROSSA rough luxury, dit maakt BARBAROSSA uniek.

Barbarossa Laptoptassen

Laptoptassen zijn nooit meer saai met Barbarossa’s Rough luxury tassen! De combinatie van rechtlijnige designs uit duurzaam materiaal en het streven naar eerlijke arbeidsomstandigheden is het fundament voor het merk Barbarossa. Een puur Nederlands lifestyle merk dat als doel heeft het leven een beetje mooier te maken. Alle Barbarossa tassen worden gemaakt in gecontroleerde en gecertificeerde fabrieken met respect voor medewerkers en hun omstandigheden. De stoere laptoptassen zijn gecreëerd uit used look leer met accenten van tuigleer. 

Haal jouw Barbarossa laptoptas nu in huis!

Ben jij overtuigd door de vele interessante voordelen die het kopen van een Barbarossa laptoptas hier bij Tassenwinkel.nl met zich meebrengt? In dat geval nodigen we je graag uit om vandaag nog jouw Barbarossa tas in huis te halen. Hier bij Tassenwinkel.nl worden alle bestelde tassen van Barbarossa de volgende werkdag afgeleverd wanneer deze voor 23:45 uur worden besteld. Bovendien zorgen wij er ook altijd voor dat je artikel gratis wordt verzonden. Op deze manier wordt je Barbarossa laptoptas niet nodeloos duurder gemaakt dan nodig.