Beagles

Beagles, wellicht denk jij gelijk aan de echte gezelschapsdieren met een evenwichtig en zacht karakter, maar we hebben het toch echt over het tassenmerk Beagles wat vernoemd is naar deze moedige en intelligente gezelschapsdieren. Onze collectie bestaat dan ook enkel uit evenwichtig gedesignde tassen, portemonnees en boodschappentrolleys. Jouw maatje voor alledaags gebruik.

Beagles Boodschappentrolleys

Wanneer je een lopend naar de supermarkt gaat of gezellig een dagje weg, dan is deze boodschappentrolley van Beagles een super handig item! Je kunt er veel in kwijt en het is niet voor niks dat zoveel vrouwen deze boodschappentrolley meenemen naar de huishoudbeurs om alle gratis producten in te vervoeren. Kies één van de leuke design en profiteer van de ruime opbergmogelijkheden!

Beagles boodschappentrolleys kopen bij Tassenwinkel.nl

De boodschappentrolleys koop je natuurlijk bij Tassenwinkel.nl. In het menu op onze website selecteer je eenvoudig de kleur. Betaal in een veilige online betaalomgeving met iDEAL of bankbetaling vooraf. Ook betaling achteraf per factuur behoort tot de mogelijkheden. Wanneer je je tas vandaag bestelt voor 22:00, bezorgen wij je nieuwe beauty de volgende werkdag bij je thuis. Voldoet de tas toch niet aan je verwachtingen? Dan mag je binnen 14 dagen je aankoop retour sturen of ruilen. Bestel dus vandaag nog je boodschappen trolley van Beagles bij Tassenwinkel.nl

Geen producten gevonden...