CabinZero Classic 44L Cabin Rugzak

De CabinZero Classic van 44 liter is een hele handige, praktische en veelzijdige rugzak. Ten eerste is deze rugzak geschikt als handbagage. En met 44 liter kun je net zoveel en soms nog wel meer mee nemen dan in een softcase trolley. 

De rugtas is flexibel en daardoor heel handig om zelfs in het kleinste gaatje nog net dat ene shirt te stoppen. De handbagage rugzak draag je zoals de naam al doet vermoeden op je rug. Voordeel van deze rugzak is dat je hem op locatie als handige rugzak voor onderweg kunt gebruiken. Zo heb je 2 vliegen in 1 klap. En hoef je niet een extra tas mee te nemen. En reis je altijd licht en met minimale spullen. 

Niet iedereen vindt het fijn om een rugzak als reisbagage mee te nemen wanneer je op reis gaat. Sommige mensen kiezen liever voor handbagage tassen in de vorm van weekendtassen die ze in de hand kunnen vasthouden of over hun schouder kunnen gooien. De reistas met wielen is geschikt voor iedereen die niet wil sjouwen maar liever zijn of haar handbagage meetrekt. 

Geen producten gevonden...