Daniel Ray Tassen

Geen producten gevonden...

Het tassen merk Daniel-Ray is terug!

De tassen van Daniel Ray zijn trendy, functioneel en onverslaanbaar qua prijs. Bijna elke Europeaan heeft wel een Daniel Ray tas in zijn kast of draagt deze. Want ondanks de aantrekkelijke prijzen zijn de tassen erg duurzaam. Daniel Ray is opgericht in 1992 en was het grootste tassen merk in dit prijssegment in Europa. Dit is het moment om de comeback van dit trendy merk te vieren!. 

Daniel Ray damestassen

De collectie van Daniel Ray bestaat uit schoudertassen, rugzakken en sporttassen. Hierin zijn modellen speciaal gericht op de vrouwen maar ook mannen modellen en unisex modellen. Zodat er voor iedereen een keuze is.

Kwaliteit en verantwoordelijk

Daniel Ray staat voor goede kwaliteit, service en aantrekkelijke prijs. Al bijna 30 jaar worden de tassen van Daniel Ray vervaardigd in maatschappelijk verantwoorde fabrieken en gemaakt van materialen en accessoires die voldoen aan de strengste milieueisen. 

De meeste tassen van Daniel Ray worden gemaakt van imitatie leer en zijn hierdoor sterk en behouden ook de kleur van de tas. Om die reden geven wij ook 1 jaar garantie op alle tassen van Daniel Ray.

Bestel nu je Daniel Ray tas!

Een Daniel Ray tas kopen bij Tassenwinkel.nl zorgt er niet alleen voor dat je een keuze kan maken uit een ruim assortiment, daar komt verder ook nog eens bij dat een Daniel Ray tas bij ons in huis kan worden gehaald tegen een zeer zacht kostenplaatje. Wij van Tassenwinkel.nl vinden het belangrijk dat iedereen over de mogelijkheid beschikt om een prachtige schoudertas aan te kopen zonder dat men daarvoor diep in de portefeuille dient te tasten. Mede omwille van deze reden worden alle schoudertassen die bij ons worden gekocht ook volledig gratis verzonden boven de € 25,-. Tot slot begrijpen wij dat je, je nieuwe aankoop ook zo snel mogelijk thuis wil ontvangen. Ook dat is geen probleem. Een schoudertas kopen voor 23:45 uur zorgt er namelijk voor dat deze de volgende werkdag reeds bij je thuis wordt afgeleverd.