dR Amsterdam Tassen

H.J. de Rooy Lederwaren is al vele jaren een vertrouwd gezicht in de wereld van luxe trendy lederwaren. Ben je opzoek naar een goede kwaliteit leren tas met een tijdloos design dan is dR Amsterdam zeker iets voor jou. Sinds de oprichting in 1947 is dR Amsterdam uitgegroeid van een kleine Amsterdamse fabrikant tot een gerenommeerde speler binnen de branche, met een brede range kwaliteitsproducten.

Geen producten gevonden...

Werken met leer zit in ons bloed. Sinds onze oprichting in 1947 zijn we uitgegroeid van een kleine Amsterdamse fabrikant naar een gerenommeerde speler binnen de branche. Compromisloze kwaliteit, functioneel gebruiksgemak en duurzame materialen vormen de vaste bestandsdelen van onze veelzijdige collecties.

Ondersteunende weetjes

  • Oprichting in 1947
  • Opererend in geheel Europa
  • Gevestigd in Drunen
  • Familiebedrijf
  • Diverse series met een eigen uitstraling

dR Amsterdam is al vele jaren een vertrouwd gezicht in de wereld van luxe trendy lederwaren. Sinds onze oprichting in 1947 zijn we uitgegroeid van een kleine Amsterdamse fabrikant tot een gerenommeerde speler binnen de branche. Een positie die mede te danken is aan de transparante en servicegerichte manier van werken, waarin we ons duidelijk weten te onderscheiden. Inmiddels opereren we vanuit Drunen, in het hart van de Langstraat.

dR Amsterdam Tassen

Compromisloze kwaliteit, functioneel gebruiksgemak en duurzame materialen vormen de vaste bestanddelen van onze veelzijdige collectie. Daarmee creëren onze designers keer op keer authentieke tassen en klein lederwaren met een trendy uitstraling en unieke extra’s. Stuk voor stuk stijlvol verpakt en gemaakt voor jarenlang plezier. Onze tassen zijn onmisbaar in iedere garderobe.
De dR Amsterdam Tassen zijn er in verschillende soorten, zoals dR Amsterdam schoudertas, dR Amsterdam Clutch en Crossover

dR Amsterdam Collecties

Binnen onze tassencollecties voeren wij diverse series. Iedere serie heeft zijn eigen stijl maar wel met de herkenbare dR Amsterdam kenmerken. We voeren luxe series maar ook het sportieve gewassen leder ontbreekt niet in ons assortiment. Door de diverse lijnen die wij voeren, hebben wij voor iedere vrouw een passende tas in onze collecties.

dR Amsterdam Productie

Wij produceren op een maatschappelijk verantwoorde manier. Onze productieketens werken volledig transparant, terwijl we voortdurend bezig zijn met het optimaliseren van onze processen. Onze leveranciers zijn gecertificeerd en werken op een maatschappelijke verantwoorde manier.

Door groot vakmanschap & liefde voor het ambacht, presenteren wij telkens weer een aansprekende en betaalbare collectie. De tassen en klein lederwaren van dR Amsterdam worden mooier in gebruik. Hoe ouder de tas wordt, hoe meer deze gaat leven.

dR Amsterdam tassen kopen bij Tassenwinkel.nl

De tassen van dR Amsterdam koop je natuurlijk bij Tassenwinkel.nl. In het menu op onze website selecteer je eenvoudig het soort tas dat je zoekt en de kleur. Betaal in een veilige online betaalomgeving met iDEAL of bankbetaling vooraf. Ook betaling achteraf per factuur behoort tot de mogelijkheden. Wanneer je je tas vandaag bestelt voor 22:00 uur, bezorgen wij je nieuwe beauty de volgende werkdag bij je thuis. Bovendien betaal je bij bestellingen vanaf €39,95 vanuit Nederland en België nooit verzendkosten. Voldoet de tas toch niet aan je verwachtingen? Dan mag je binnen 14 dagen je aankoop gratis retour sturen of ruilen. Bestel dus vandaag nog je tas van dR Amsterdam bij Tassenwinkel.nl