Eastpak Rugzakken

Geen producten gevonden...

De Eastpak rugzak heeft eigenlijk geen uitleg nodig. Waarom niet? Eastpak is al jaren koploper als het gaat om het verkopen van rugzakken. Maar wat maakt de Eastpak rugzak nu zo populair? Dit heeft voornamelijk te maken met de perfecte kwaliteit en nieuwe modellen Eastpak rugzakken, die elke jaar worden geïntroduceerd.

Back to Work of Back to School met een Eastpak rugzak

Eigenlijk stond Eastpak in de begin jaren eigenlijk alleen bekend als rugzakken merk voor schooltassen. Echter is er de afgelopen jaren veel veranderd bij Eastpak. Ieder jaar worden naast de vele nieuwe kleuren ook nieuwe rugzakken ontwikkeld. Nieuwe modellen die moeten voldoen aan de steeds kritischere consument. Naast duurzame rugzakken zie je ook dat Eastpak zich steeds meer richt nieuwe modellen geïnspireerd op de welbekende Eastpak Padded Pak'r. Eastpak wil haar rugzakken voor een breder publiek brengen door ook steeds meer in te zetten op Back to Work rugzakken. Dit betekent dat deze Eastpak rugtassen zijn voorzien van een laptopvak en wordt er gebruik gemaakt van exclusievere materialen. 

Eastpak Rugzak, niet zomaar een rugzak...

Eastpak wil samenwerken met partijen en organisaties die zich intensief inzetten voor inclusie en vechten voor positieve verandering. Onder andere zie je dit terug in de modellen die Eastpak gebruikt voor het fotograferen van de modellen die de Eastpak rugzakken dragen. Ze werken onder andere samen met het inclusieve Zebedee Agency maar ook andere internationale organisaties die zich inzetten voor LGBTQI-rechten, en bijvoorbeeld de antiracistische organisatie Hope Not Hate. Kies je voor een Eastpak rugzak, dan kies je niet alleen voor kwaliteit, maar zeker ook voor inclusie en positieve verandering in onze maatschappij.

Ontdek de nieuwste Eastpak rugzakken collectie

In de afgelopen jaren heeft Eastpak een grote groep mensen voor zich gewonnen door rugzakken te maken van perfecte kwaliteit, mooie designs en een stoer uiterlijk. Naast de kwaliteit en de jaren lange garantie op een Eastpak rugzak speelt Eastpak ieder seizoen in op de nieuwste trends en kleuren. Eastpak rugzakken zijn dan ook te verkrijgen in vele prints en kleuren zoals de out of office serie. Tot eind jaren tachtig werden veel mensen verplicht om een echte schooltas / aktetas mee te nemen naar bijvoorbeeld school. Halverwege de jaren negentig is hier van af gestapt. Eastpak heeft hier met zijn rugzakken perfect op ingespeeld. Daarnaast heeft een Eastpak rugzak gewatteerde schouderbanden en een goede pasvorm. Dit ontlast je rug en draagt bij aan een perfect draagcomfort.

Een Eastpak Rugzak voor jaren lang plezier

Wanneer je kiest voor een Eastpak rugzak, dan heb je een product waar je jaren lang plezier aan zult beleven. De rugzakken zijn van perfecte kwaliteit, dat is ook niet vreemd omdat het allemaal beginnen is met rugzakken die Eastpak produceerde voor het Amerikaanse leger. Op de meeste Eastpak rugzakken krijg je maar liefst een garantie van 30 jaar op fabricage fouten, hiermee geeft Eastpak al aan dat de producten lang mee moeten gaan.