Tijdelijk buiten gebruik

Tassenwinkel.nl is tijdelijk buiten gebruik

Enrico Benetti schoudertassen

Geen producten gevonden...

Schoudertas Enrico Benetti 

De schoudertassen van Enrico Benetti zijn handig is gebruik en heb je voor zowel mannen als vrouwen en ook voor kinderen. De tassen zijn er in verschillende modellen, maten en kleuren.

Klein Schoudertasje Enrico Benetti

Ga je een paar dagen weg of ben je lekker op vakantie in een warm land en je loopt lekker in je badkleding dan is het super handig om een klein schoudertasje te hebben van Enrico Benetti, deze kun je vaak op meerdere manieren dragen dus ook als crossbody tas. Deze kleine schoudertassen zijn er ook in iets grotere formaten zodat je er ook je tablet in kunt stoppen. Super handig dus en niet vergeten deze meeste modellen zijn unisex. Maar natuurlijk zijn er ook speciale modellen die meer gericht zijn op vrouwen of mannen. Aan jouw de keuze.

 

Schoudertas Enrico Benetti kopen tegen de beste prijs!

Een schoudertas kopen bij Tassenwinkel.nl zorgt er niet alleen voor dat je een keuze kan maken uit een ruim assortiment, daar komt verder ook nog eens bij dat een tas bij ons in huis kan worden gehaald voor een voordelige prijs. Wij van Tassenwinkel.nl vinden het belangrijk dat iedereen over de mogelijkheid beschikt om een prachtige tas te kopen zonder dat men daarvoor diep in de portemonnee dient te tasten. Mede omwille van deze reden worden alle producten die bij ons worden gekocht ook volledig gratis verzonden. Tot slot begrijpen wij dat je, je nieuwe aankoop ook zo snel mogelijk thuis wil ontvangen. Ook dat is geen probleem. Een schoudertas kopen voor 23:45 uur zorgt er namelijk voor dat deze de volgende werkdag reeds bij je thuis wordt afgeleverd!

← Keer terug naar de backoffice    Het is op dit moment niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen