Exentri Wallets

Geen producten gevonden...

EXENTRI Wallet is een exclusieve, slimme en elegante portemonnee ontworpen voor kaarten, rekeningen en bonnetjes.
De portemonnee geeft je snel toegang tot je meest gebruikte pasjes door ze er met je duim uit te schuiven.

De Exentri kaarthouder is een innovatieve portemonnee waar jij pasjes in op kunt bergen maar ook ruimte hebt voor papiergeld, notities of visitekaartjes. Met één klik komen de pasjes tevoorschijn uit de leren Exentri wallet

Je hoeft de portemonnee niet te openen! Het heeft zes aparte kaartvakken met in elk binnenvak ruimte voor meerdere pasjes. Je hebt ook voldoende ruimte voor rekeningen en bonnetjes en een slimme zak voor tickets. De portemonnee past alles wat je nodig hebt in een slank, efficiënt profiel en organiseert je pasjes en rekeningen op een slimme en veilige manier. Gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een hoofdvergrendeling in verstelbaar roestvrij staal voor optimale stabiliteit en uithoudingsvermogen en om al uw persoonlijke spullen veilig te houden. Een portemonnee die jarenlang meegaat. Geleverd in een elegante doos.

Exentri portemonnee voor mannen en vrouwen

Na vele testrondes ontwikkelde Exentri een uniek systeem, waarbij de portemonnee slank en stijlvol en tegelijkertijd zeer functioneel was. Door de jaren heen is die passie onverminderd en het Exentri merk maakt innovatieve kwaliteitsportemonnees voor zowel mannen als vrouwen.

Exentri portemonnees met RFID/NFC Block tegen skimmen

Het veiligste aan de Excentri portemonnees is dat de portemonnees een RFID Block hebben. Dit betekent dat de portemonnee een RFID blokkerende nylon bevat, aan beide buitenzijden onder het leer, dat pasjes beschermt tegen skimmen. Toch heb je zelf gemakkelijk toegang tot de pasjes en haal je met 1 beweging je kaart tevoorschijn.

Naast deze veilige eigenschap bevat de portemonnee handige vakken voor maximaal drie pasjes per compartiment, een apart vak voor notities en bonnetjes en een klein steekvakje voor tickets. De portemonnees van Exentri zijn vervaardigd uit echt leer en voorzien van een roestvrijstalen sluiting. Omdat de Exentri wallet wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking is hij daardoor ook zeer geschikt als cadeau!

Elke EXENTRI Wallet is uniek! Leer is een natuurlijk materiaal en er kunnen kleine variaties in structuur en kleur voorkomen.

Exentri Wallet kopen tegen de beste voorwaarden

Een Exentri kopen hier bij Tassenwinkel.nl zorgt er niet alleen voor dat je een keuze kunt maken uit een ruim assortiment, daar komt verder nog eens bij dat deze portemonnee vaak wordt bezorgd zonder extra kosten. Wij van Tassenwinkel.nl vinden het belangrijk dat iedereen over de mogelijkheid beschikt om een prachtige pasjeshouder te kopen zonder dat men daarvoor diep in de portemonnee dient te tasten. Mede omwille van deze reden worden alle producten die bij ons worden gekocht ook bijna altijd volledig gratis worden verzonden. Tot slot begrijpen wij dat je, je nieuwe aankoop ook zo snel mogelijk thuis wil ontvangen. Ook dat is geen probleem. Een Exentri Wallet kopen op werkdagen voor 22:00 uur zorgt er namelijk voor dat deze de volgende dag reeds bij je thuis wordt afgeleverd!