FMME. Tassen

FMME. het tassenlabel voor en door ambitieuze vrouwen. Het assortiment bestaat uit fijne en comfortabele hoogwaardige business bags en accessoires. 

Geen producten gevonden...

Business tas dames

De zakelijke laptoptassen en handtassen zijn vooral gericht op de man dat vond de eigenaar van FMME. Zij zag vrouwen, zeulend met mannelijke laptoptassen of misbruikte handtassen die uitpuilen met papierwerk en business accessoires. En zag dat er nauwelijks keus is voor de moderne zakenvrouw. Er zijn ontzettend veel vrouwen opzoek naar een stijlvolle tijdloze laptoptas.  

Met input van de ambitieuze vrouwen om mij heen en mijn eigen ervaring als eigenaar van het label LouLou is deze collectie tot stand gekomen. Een zakelijk en vrouwelijk design, met veel aandacht voor detail, licht van gewicht, handige features en uiteraard een gepolsterd vak voor je laptop of tablet.

De FMME. Collectie bestaat uit zakelijke handtassen, laptoptassen, schoudertassen, rugzakken en zoals het hoort bijpassende portemonnees.  En al deze FMME. tassen hebben 1 ding gemeen, ze hebben een vrouwelijke en zakelijke uitstraling.

FMME. 'FMME' staat voor het vrouwelijke, de punt erachter voor het einde van de zoektocht naar mooie femenine business bags.

Over FMME.

Een leren tas is een duurzame investering. Iets om je aan te hechten en waar je de komende jaren veel plezier van moet hebben. Wat FMME betreft kan dat alleen als het hele verhaal klopt. Niet alleen het model, de features en de draagbaarheid maar ook het deel achter de schermen.

Sinds 2011 werkt FMME met veel plezier samen met hetzelfde atelier in India en bezoekt de producent een aantal keer per jaar zodat zij met eigen ogen getuige zijn van de groei en de ontwikkeling van dit bedrijf.

FMME voelt zich verbonden en willen je niet zonder trots, laten weten waar wij, mede dankzij hen, met FMME. voor kunnen staan. 

Groene energie

Uniek is dat ‘ons’ atelier het enige leeratelier ter wereld is dat 100% op zonne-energie draait! Er wordt veel gekeken naar processen die bijdragen aan een beter milieu. Zo maken ze ook gebruik van een nieuwe techniek om regenwater op te vangen waardoor er tijdens het productieproces optimaal gebruik wordt gemaakt van water. Er is bovendien een speciale afdeling met focus op waste management, wat betekent dat al het tijdens de productie vrijgekomen restafval een milieuvriendelijke manier wordt vernietigd.

Duurzaam geverfd leer

Het leer dat wij gebruiken voor al onze tassen, portemonnees en accessoires wordt op een innovatieve manier geverfd, waardoor het vuil wat hierbij vrij kan komen wordt omgezet van liquide tot een vaste vorm. Hiermee wordt voorkomen dat het restafval in de grond sijpelt, waardoor bodemvervuiling plaatsvindt. Door het restafval om te zetten in vaste vorm kan dit gemakkelijk opgevangen worden, waarna het lokaal kan worden vernietigd.

Social sustainability

Naast een lagere impact op het milieu, is het natuurlijk heel belangrijk dat alle ambachtslieden in ons atelier onder goede omstandigheden werken voor een eerlijk loon. Naast een eerlijk loon en een goede werkomgeving, hebben de ambachtslieden ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijgen ze jaarlijkse bonussen gebaseerd op hun prestaties, bouwen zij pensioen op en wordt accommodatie verzorgd voor werknemers die een grote afstand moeten reizen naar hun werk. Daarnaast worden er regelmatig trainingen en workshops gegeven, waarin werknemers hun vaardigheden verder kunnen ontwikkelen en zijn er eigen bussen voor transport van en naar de stad.

Female First

In India zijn er veel vrouwen die niet de kans hebben gehad om vaardigheden te leren waarmee zij een goede baan kunnen vinden. Het atelier biedt hen de kans om trainingen te volgen om zo vaardigheden te ontwikkelen. Zo kunnen deze vrouwen werken aan hun toekomst, zichzelf en hun gezin. Alleenstaande ouders ontvangen bovendien extra ondersteuning, op die manier wordt er zorg uit handen genomen. Zo kunnen zij verschillende trainingen volgen over voeding en financiën, daarnaast is er een gratis kinderopvang waar gebruik van kan worden gemaakt.  

SA 8000 Certificering 

Onze producent heeft een SA8000 certificering. Dit is een internationaal certificaat dat je alleen kan krijgen wanneer je als bedrijf voldoet aan de gestelde sociale en milieuvriendelijke voorwaarden. Dit betekent dat zij een sociaal aanvaardbare werkplek hebben ontwikkeld met genoeg kansen voor werknemers om zichzelf te ontwikkelen. Zij houden zich bewust bezig met de impact op het milieu door middel van activiteiten met werknemers, partners en leveranciers.

FMME. Business damestassen kopen bij Tassenwinkel.nl

De leren damestassen van FMME. koop je natuurlijk bij Tassenwinkel.nl. Betaal in een veilige online betaalomgeving met iDEAL of bankbetaling vooraf. Ook betaling achteraf per factuur behoort tot de mogelijkheden. Wanneer je je tas vandaag bestelt voor 23:45, bezorgen wij je nieuwe beauty de volgende werkdag bij je thuis. Bovendien betaal je bij bestellingen vanuit Nederland en België nooit verzendkosten boven de € 25,-. Voldoet de tas toch niet aan je verwachtingen? Dan mag je binnen 14 dagen je aankoop gratis retour sturen of ruilen. Bestel dus vandaag nog je damestas van FMME. bij Tassenwinkel.nl