Genicci Tassen

Geen producten gevonden...

De mannen- en vrouwencollectie van GENICCI bestaat uit tijdloze en elegante stijlen die zijn ontworpen op basis van uw dagelijkse behoeften en tegelijkertijd zorgen voor een modestatement. Elke stijl en elk product van ons is uniek op zijn eigen manier en gestyled tot in het kleinste detail in Nederland.

De leersoorten en componenten zijn afkomstig van de beste leveranciers die zorgen voor superieure kwaliteit en duurzame producten.

Al onze producten worden vervaardigd onder strikt toezicht van ons team, waardoor lederen goederen van topkwaliteit worden gegarandeerd.

Maak deel uit van GENICCI en draag je stijl!

GENICCI HEREN TASSEN

Mannen gebruiken al eeuwen tassen, meestal omvangrijk met mannelijke zakken met minder aandacht voor details. De tijden zijn veranderd en dat geldt ook voor herentassen. Voor werk of om te spelen heeft elke man een goede tas nodig om zijn waardevolle spullen veilig en georganiseerd te houden. Van de vele beschikbare stijlen is het belangrijk om te weten waarvoor ze zijn ontworpen. Onze George-tas is perfect om al je kantoorbenodigdheden mee te nemen, de Hugo-rugtas is bedoeld om je spullen in stijl te dragen en de Charles is ideaal voor korte weekendtrips. Ons hele herenassortiment heeft stijlen om ervoor te zorgen dat u uw spullen op een onderscheidende manier draagt

GENICCI DAMESTASSEN

Een tas is een weerspiegeling van wie je bent en wat je stijl is, fijn leer, slimme ontwerpen en gebruiksgemak is de beste vriend van een vrouw (na diamanten). Een tas moet je outfit compleet maken en complimenteren, maar toch op zichzelf opvallen. Genicci-tassen zijn ontworpen met inachtneming van deze dingen. Luxe zit in de details en Genicci verbindt zich daaraan.

Stoere tassen tegen de beste voorwaarden

Een Genicci tas kopen bij Tassenwinkel.nl zorgt er niet alleen voor dat je een keuze kan maken uit een uitgebreid assortiment, daar komt bij dat je ook nog eens kan rekenen op de meest interessante en beste voorwaarden. Een Genicci tas kopen voor 23:45 uur zorgt er namelijk voor dat deze de volgende werkdag gratis bij je thuis wordt afgeleverd. En als je niet tevreden bent kun je binnen 30 dagen je tas ruilen of retourneren. Hierdoor kan je er altijd zeker van zijn dat de tas die je bij ons koopt beschikt over de best mogelijke prijs en service!