Healthy Back Bag

Een trendy, gezonde rugzak die echt op je rug past door de ergonomische vorm.  

Geen producten gevonden...

Kenmerken en voordelen van de Healhty Back Bag

Wat is de Healthy Back Bag 

De rugzakken van Healthy Back Bag zijn ontstaan in de Verenigde Staten nadat de een van de eigenaren een rugoperatie moest naar aanleiding van een ongeluk. Samen met een chiropractor en een dokter hebben zij toen een ergonomische rugzak ontworpen die geen rug- en nekpijn veroorzaakt.  

De regendruppel vormige rugzakken passen zich aan, aan de natuurlijke vorm van je rug waardoor het gewicht gelijkmatig wordt verdeelt over je ruggengraat. Geen zeurende pijn meer, hoe heerlijk is dat.  

Rugzakken van de Healthy Back Bag 

De HBB rugzakken zijn er in verschillende kleuren en materialen. De allereerste Healthy Back Bag was van leer en daarna zijn er nog vele andere materialen voorbij gekomen. Bij Tassenwinkel.nl vind je een stevige nylon en canvas rugzakken uitvoering in het assortiment terug. Naast verschillende materialen is het kleurenpallet van de Healty Back Bag oneindig. Of je nu kiest voor veilig en gaat voor een blauwe of zwarte rugzak uitvoering. Zijn er ook waterdichte rugzakken in het bordeaux, groen, mint en vintage grijs. Zelfs rode tassen vindt de Healthy Back Bag een schot in de roos.  

De voordelen van een Healthy Back Bag rugzak 

De dames en heren rugzakken zijn erg geschikt voor dagelijks gebruik. En erg handig voor de personen met een actieve lifestyle. Door de jaren heen zijn de rugzakken doorontwikkeld en in 2010 heeft de Healthy Back Bag een ware upgrade gekregen. De binnen-en buitenkant is zodanig aangepast dat het voldoet aan alle wensen van de moderne tijd. Wil je een rugtas kopen met veel vakken waar je makkelijk bij kan? Dan is de Healthy Back Bag het antwoord. De rugtassen hebben allemaal een slim vakkensysteem aan de binnen- en buitenkant voor je telefoon, paspoort, waterfles en alle andere losse items die je mee wilt meenemen.  

De Healty Back Bag is een anti-diefstal rugzak. Want hoe je hem ook draagt, als schoudertas of als crossover tas, de rits zit altijd op je rug. En dieven maken daardoor geen tot weinig kans.  

Het allergrootste voordeel is natuurlijk de ergonomische vorm. De Healthy Back Bag rugzak valt natuurlijk over je lichaam en past zich makkelijk aan. Of je hem nu als schoudertas draag of als 1 strap over je schouder als rugzak, de tas vormt zich altijd naar je lijf. De indeling van de tas en de strategisch geplaatste vakken zorgen ervoor dat het gewicht zich gelijkmatig verdeeld waardoor het extra licht aanvoelt en je minder snel last krijgt van nek-, rug- en schouderklachten.  

Grote en kleine rugzakken  

De rugzakken van de Healthy Back Bag zijn er in verschillende formaten. De kleine rugzakken, maat S, zijn goed voor zo’n 7 liter inhoud en worden dagelijks gebruikt. In de Healthy Back Bag Small past een fles wijn. Zo heb je een beetje een idee hoe groot dit formaat is. De grote rugzakken in formaat M staan gelijk aan 10 liter inhoud en zijn goed voor wat langere afstanden en dagjes weg.  

In de regel geldt hoe kleiner je rugtas, hoe minder je meeneemt hoe beter dit is voor je rug, nek en schouders.

Haal jouw Healthy Back Bag vandaag nog in huis!

Eén van de Healthy Back Bag rugtassen uit ons aanbod in huis halen levert je als klant steeds verschillende interessante voordelen op. Niet alleen is er namelijk het ruime assortiment aan rugtassen, bovendien is het ook nog eens zo dat deze altijd kunnen worden aangekocht tegen een zeer interessante prijs. Bovendien begrijpen we dat onze klanten die een rugtas hebben aangekocht deze zo snel mogelijk in huis willen hebben. Een rugtas kopen voor 23:45 uur zorgt er hier bij Tassenwinkel.nl dan ook voor dat deze steeds de volgende werkdag wordt geleverd. Tot slot brengen wij ook geen verzendkosten in rekening voor het verzenden van een bestelling boven de € 39,- waardoor het kostenplaatje van je bestelling nooit nodeloos wordt vergroot.