Hide & Stitches

Geen producten gevonden...

Hide & Stitches lederwaren

Een lederen tas of portemonnee hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst Hide & Stitches. Een collectie met commerciële modellen die een brede doelgroep aanspreekt.

Lederwaren staan bekend om de lange levensduur, kwaliteit en look. Deze eigenschappen hebben echter vaak een hoge prijs. Over het algemeen zijn lederen tassen duurder dan kunststof tassen. Hide & Stitches bewijst echter dat dit niet altijd zo hoeft te zijn. De Hide & Stitches tassen, portemonnees en riemen zijn van goed kwaliteit én betaalbaar. 

Leren BBQ/ Grill Schort 

Naast de leren tassen heeft Hide & Stitches ook mooie leren Barbeceu shorten in het assortiment, deze zijn verpakt in een mooie doos. Dus ook mooie als cadeau te geven.

 

Het ontwerp van Hide & Stitches tassen is klassiek en tijdloos, zoals je van een mooie leren tas zou verwachten, zonder al te veel poespas of frutsels. De producten van Hide & Stitches komen voornamelijk in neutrale kleuren, zoals zwart, grijs, bruin, cognac en taupe. Dit neutrale kleurenpalet heeft als groot voordeel dat je de tassen overal bij kan dragen en ze niet onderhevig zijn aan de trends van dit moment. Je hoeft dus niet na te denken over de vraag of je tas wel bij je outfit past.

Alle producten van Hide & Stitches is van echt leer gemaakt, dus je kan er van uit gaan dat je kwaliteit in huis zult halen. En tegelijkertijd zijn de tassen vriendelijk geprijsd, vergeleken met veel andere leren tassen. Het stevige leer dat Old West gebruikt voor de tassen, kunnen bovendien goed tegen een stootje en hebben weinig zorg nodig. Je zou de tas eventueel in kunnen sprayen of met een crème kunnen insmeren. 

Tassen en meer

Natuurlijk slijtage maken de leren tas juist uniek. De unieke eigenschap van leer is dat het op een 'elegante' manier slijt, waardoor je tas alleen maar mooier wordt naarmate je hem vaker draagt! Dit effect heb je bijvoorbeeld niet bij tassen gemaakt van andere stoffen, zoals PUleer, nylon of polyester. Bij slijtage en gebruikerssporen van dit soort materiaal zul je namelijk al snel het idee hebben dat de tas vies, versleten of kapot is. Bij leer is dit een ander verhaal: door slijtage krijgt de tas juist zijn charme! Leren tassen gaan erg lang mee en door de natuurlijke aard van het materiaal, zullen de tassen op den duur zogeheten 'patina' vertonen. Dit is een natuurlijk veranderingsproces van leder waardoor de tas zijn unieke karakter krijgt. Leer absorbeert namelijk invloeden van buitenaf, zoals stof, zonlicht, vocht, hitte, maar ook bijvoorbeeld het zweet van onze handen. Ook krasjes door normaal gebruik kunnen hieraan bijdragen.

Koop je Hide & Stitches tegen de beste voorwaarden

Een  Hide & Sitches tas kopen hier bij Tassenwinkel.nl zorgt er niet alleen voor dat je een keuze kan maken uit een uitgebreid assortiment, daar komt bij dat je ook nog eens kan rekenen op de meest interessante voorwaarden. Een tas kopen voor 23:45 uur zorgt er namelijk voor dat deze de volgende werkdag bij je thuis wordt afgeleverd. Daar komt bij dat er voor het verzenden van een bestelling bij ons ook bijna nooit verzendkosten in rekening worden gebracht. Hierdoor kan je er altijd zeker van zijn dat de tas die je bij ons aankoopt beschikt over de best mogelijke prijs!