dR Amsterdam Tassen, Nu gratis bezorgen en achteraf betalen - Tassenwinkel.nl
  • altijd gratis verzenden
  • voor 17:00uur besteld, volgende werkdag in huis
  • achteraf betalen

dR Amsterdam Tassen

Pagina 1 van 2

dR Amsterdam

H.J. de Rooy Lederwaren is al vele jaren een vertrouwd gezicht in de wereld van luxe trendy lederwaren. Sinds onze oprichting in 1947 zijn we uitgegroeid van een kleine Amsterdamse fabrikant tot een gerenommeerde speler binnen de branche, met een brede range kwaliteitsproducten. Een positie die mede te danken is aan de transparante en servicegerichte manier van werken, waarin we ons duidelijk weten te onderscheiden. Inmiddels opereren we vanuit Waalwijk, in het hart van de Langstraat.

dR Amsterdam Tassen

Compromisloze kwaliteit, functioneel gebruiksgemak en duurzame materialen vormen de vaste bestanddelen van onze veelzijdige collectie. Daarmee creëren onze designers keer op keer authentieke tassen en kleinlederwaren met een zeer trendy uitstraling en unieke extra’s. Stuk voor stuk stijlvol verpakt en gemaakt voor jarenlang plezier.  De dR Amsterdam Tassen zijn er in verschillende soorten, zoals dR Amsterdam schoudertas, dR Amsterdam Clutch en Portemonnee

dR Amsterdam Schoudertasjes

Door groot vakmanschap & liefde voor het ambacht, telkens weer een aansprekende en betaalbare collectie te presenteren. De dR Amsterdam Schoudertasjes zijn zeer populair bij dames in alle leeftijden.