MetroBag

MetroBag | dé anti-diefstal rugzak voor de Bold Generation.

Ga relaxed op weg met je nieuwe MetroBag. De rugzak heeft een stijlvol en slank design, veel opbergmogelijkheden en kwalitatief hoogwaardige specificaties. Met deze tas is het eenvoudig om bijv. een laptop, tablet, gadgets, boeken en meer georganiseerd mee te nemen.

Geen producten gevonden...

MetroBag, ideaal voor studenten

Daardoor is de MetroBag uitermate geschikt voor dagelijks gebruik door studenten, reizigers en voor werk. De veilige rugtas is uitgerust met diverse slimme oplossingen zoals een verborgen quick-access telefoonvak en een vak voor je portemonnee met RFID-bescherming. De rugzak heeft tevens een handige USB-oplaadpoort, een extra regenhoes, zachte en ademende mesh-stof op de rugzijde en reflecterende strepen voor extra veiligheid als je ’s nachts op straat loopt of fietst.

 

MetroBag rugzak online bestellen

Tassenwinkel.nl is officieel dealer van Metrobag tassen. Wil ben jij op zoek naar een handige en veileige rugtas, waar je je spullen goed en netjes kunt bewaren? Dan zijn de rugzakken van MetroBag echt iets voor jou. Bestel jou MetroBag rugzak vandaag voor 23:45 uur en deze wordt de volgende werkdag geleverd bij je thuis, werk of op een Postnl punt.

Tassenwinkel.nl, altijd de juiste keuze.